PUMA King Platinum | Ny ‘gylden’ colourway til 'the King'

25.03.2021

Skrevet af Sandra

VI kan roligt sige, at PUMA er midt i deres gyldne år og det kommer til syne i den nyeste colourway til King siloen.

”De gyldne år”

Det er helt sikkert de gyldne år for PUMA , da de bestemt er kørende for tiden. Man kan ligeså godt kalde dem King of leather med den nyeste colorway til King Platinum siloen. Du kan måske huske den gyldne King remake - King Torero 35 year anniversary støvlen. Men nu er det tid til en nyere og noget lettere guld støvle - PUMA King Platinum. Det er ikke bare én ny farve, men hele to nye colourways. Hvid/guld og sort/guld - Tag et kig på hvad PUMA synes om disse skønheder, og derefter snakker vi mere om dem under billederne.

PUMAs ord om den nye colourway:

“Legender er ikke født. Legender bliver formet. Den nye KING Platinum trækker på fodboldarvens rigdom og et fremtids tænkende design, lavet til den moderne playmaker. K-leather signatur i klassisk sort eller hvid er sat sammen med et premium værktøjsdesign, der leverer ren elegance og sofistikering, både med og uden bolden.”

PUMA King Platinum

Den nyeste colourway til King Platinum siloen er helt klart i toppen af de fedeste colourways af siloen. Støvlen kommer i enten sort eller hvid med en guld sål. Du kan nemt forblinde din modstander med disse guld sålet, når han ser røget bag dig.

I følge vores mening kan man helt sikkert sige, at dette er en af de mest lette og sleek King støvler nogensinde. Men hvordan kan de være lette når de er lavet af læder?

Som nævnt tidligere, så er PUMA kongen er læder og har gjort det fantastiske K-læder lettere, så let at vi sikkert ville rangere støvlen som en speed støvle. PUMA King Platinum er en opdatering og lettere version af den klassiske PUMA King og K-læderet vil hjælpe dig med ekstrem komfort og en fantastisk pasform. Og guld sålen gør det bare lidt federe - gør den ikke?

Er du ivrig efter at få fat i disse støvler - så kan du finde dem lige her