PUMA Future Z Creativity | En ny limited edition støvle til Future Z siloen

18.03.2021

Skrevet af Sandra

PUMA har taget Future Z siloen til det næste niveau og er blevet en af de mest søgte støvler på markedet i dag. Og hvilken bedre måde at fejre det på end at lave en ekstrem limited støvle med begrænset distribution. Vi kan i hvert fald ikke komme i tanke om en bedre måde. Lad os tage kig på den meget populære støvle.

PUMA Future Z har været på markedet siden december 2020 og på den korte tid kan man roligt sige, at den har klaret sig rimelig godt. Alle ved hvilken slags silo Future Z er - det er nemlig en helt speciel støvle, som er lavet til helt specielle spillere.

PUMA Future Z

Vi har allerede set siloen i tre forskellige colourways (på så kort tid). Tilbage i december så vi den første støvle fra siloen. En hvid med et neon FUZIONFIT+ hvilket var helt crazy. Så startede PUMA året ud med den mørkeste kollektion nogensinde, nemlig Eclipse pack, indeholdende en helt sort Future Z. Den seneste colourway i siloen er Game on-udgaven og her omfavner PUMA neon farven og støvlen bliver en del af neon familien. Nu er vi så nået frem til Future Z Creativity i farverne blå, sort og lyserød.

Hvad er det egentlig, der er så specielt ved denne Limited Edition colourway udover dens vilde farver? Tag et kig på billederne nedenfor og så forklarer vi det nedenunder.

Fortsættes nedenfor billederne

PUMA Future Z Creativity

Den nye Future Z Creativity vil blive båret af Neymar Jr. og er som sagt en Limited Edition støvle, hvilket betyder at der er få par på verdensplan. Derudover er der kun en håndfuld butikker, der kommer til at sælge disse støvler - inklusiv Unisport. Men hvorfor har PUMA overhovedet lavet denne ekstrem limited støvle? Det har de gjort for at fejre støvlens succes, heriblandt at være en af de mest populære støvler på markedet. Her sættes nogle ord på kreationen and tankerne bag støvlen;

“Kreativitet er alting. Det er forskellen mellem 'gameplayers' og 'playmakers'. Den har magten til at omdanne historien til DIN historie, sekunder til rekorder, mål til guldmedaljer. Kreativitet gør fodbold til det smukkeste spil i verden Og gør det til dit. FUTURE Z Creativity hylder spillets mest spændende spillere, de kreative enspændere der skiller sig ud med tricks og hurtige tanker, former spillet til deres vision med hver bevægelse, hvert spil, hver handling.”

Navnet ‘Creativity’ beskriver det meget godt - Farven på støvlen er i sig selv meget kreativ. Prangende blå og pink er de dominerende farver, hvori den sorte bryder farverne omkring anklen og ved snørebåndet. Farvevalget er modigt og det passer perfekt til Neymar Jr..

TAKE HEART. STAND OUT.

'Creativity' tøjkollektion

Ikke nok med limited støvler - Så bliver vi også forkælet med en tøjkollektion. Creativity tøjkollektionen inkluderer en jakke, T-shirt, shorts, sweater osv. Fuldfør det kreative look og shop kollektionen lige her

Find den limited støvle lige her og skynd dig, før de er væk! Husk, at disse kun er tilgængelige hos en håndfuld butikker - inklusiv Unisport!