UEFA Champions League foodbold | adidas introducerer den nye knock-out bold

15.02.2021

Skrevet af Sandra

UCL-finalen er nær, og knock-out runderne er lige rundt om hjørnet, og det betyder - ny UEFA Champions League finalefodbold. Vi er allerede knocked out bare ved at kigge på den!

UEFA Champions League

Snart vil sangen der giver os gåsehud, som enhver fodboldfan kender til, blive spillet i ægte fodboldhjem - jeg tror, du ved, hvilken sang jeg snakker om. Og der er en god grund til at få gåsehud, fordi denne fase af UEFA Champions League er den berømte knock-out-fase, og hvad går hånd i hånd med den fase? Den specialdesignede adidas UCL finalefodbold. adidas Champions League 2021 Finale fodbold - Istanbul. Tag et kig på den fantastiske fodbold nedenfor og så vil vi komme ind på designet af bolden nedenfor billederne.

UEFA Champions League fodbold

UCL fodbolde har været kendt for at være meget farverige, men denne gang skruer adidas ned for farverne og giver os en sort/hvid, næsten sølvfarvet bold med lidt orange for at bryde den. Den nye adidas UEFA Champions League fodbold giver os flashbacks til tidligere finaler. adidas er gået i tænkeboksen og giver os en enestående fodbold, hvor det ikoniske finale design genoptages - med 20 års UEFA Champions League-historie.

UEFA Champions League finaler

Hvordan har de formået at få 20 års fodbold historie ned i en enkelt fodbold? Altså, de valgte at designe sølvpanelerne med subtil grafik af forskellige ting og for at bryde panelerne har de lavet orange søjler, hvilket består af årene og byerne gennem de sidste 20 år af Champions League finalerne. Derudover vises alle logoer på fodbolden også i orange, mens stjernerne er skitseret i sort.

For at være ærlig, vi er super nostalgiske, når vi ser på denne fodbold - er du ikke? Det giver os en tur down memory lane, en rigtig god tur faktisk. adi 'du har gjort det igen, og vi sætter stor pris på en flot bold - vi takker fra bunden af vores fodboldhjerter.

Vi kan ikke vente på, at knock-out starter, og hvis du heller ikke kan, kan du berolige dine nerver ved selv at få UEFA finale-bolden - Find den på Unisport.

Køb den officielle adidas Champions League fodbold lige her!