Den nye Hypervenom Liquid Chrome er en ren vinder

24.11.2015

Skrevet af Jonathan

“Bare tag mine penge”. Det her er nok den fedeste Hypervenom siden Nike lancerede den nye generation tilbage i foråret. Deres ”metallic bronze” står helt unikt ud i forhold til resten af Nikes Liquid Chrome Pack. Det her er min personlige favorit - ingen tvivl. Kig nærmere på den her.

Det e ikke nogen hemmelighed at den nye Hypervenom Phantom II er langt fra mine favoritter blandt fodboldstøvler. Og det er virkelig en skam for jeg synes ganske enkelt at den første generation af Hypervenom var den bedste fodboldstøvle på markedet – med afstand! Jeg har heller ikke været stor fan af designet, men med den nye ”Metallic Bronze” fra Liquid Chrome Pack, er tingene blevet vendt på hovedet for mig.

For jeg synes virkelig de ser skarpe ud. Det bronze look giver et helt unikt touch til designet og jeg må indrømme at jeg for første gang forstår hele zigzag konceptet, som ikke ligefrem har væltet mig bagud på tidligere designs. Min konklusion på den nyeste Hypervenom Liquid Chrome Pack må være følgende: Velkommen tilbage Hypervenom. Du har været savnet.

Du kan endnu ikke få fingre i den nye Hypervenom Liquid Chrome, men du kan skrive dig op her og blive notificeret så snart den er tilgængelig her på siden.

Liquid Chrome Pack er designet for at skabe noget der ser uflytteligt ud – ligesom metal – men kommer til live i bevægelse. Jeg synes helt sikkert at Nike har skabt noget rigtig interessant med det her look. Og Hypervenom vinder i min bog. Hvilken af fodboldstøvlerne foretrækker du?

ALT_TAG