The Tribute Pack​ - Limited Edition trøjer | En del af Unisports DNA

10.12.2020

Skrevet af Sandra

Vi introducerer Unisports helt egne fodboldtrøjer. En samling på kun 100 x tre eksklusive fodboldtrøjer designet til fans og fodboldelskere. De tre eksklusive trøjer markerer Unisports 25 års jubilæum og vores kærlighed til fodbold, hver dag, hele tiden. Lad os komme igang!

Historie og design

Fodboldtrøjer vil altid være en del Unisports DNA. Siden starten har fodboldtrøjer været vores helt store passion, og vi har været stolte af at kunne tilbyde et stort udvalg af trøjer fra hele verden. Dette er stadig sandt den dag i dag. Derfor var det en nem beslutning for os at fejre vores 25-års fødselsdag med specialfremstillede fodboldtrøjer. Sammen med adidas har vi skabt jubilæumstrøjer for at fejre fodbold og som er designet til fans og fodboldelskere.

Trøjerne har Unisports specielle jubilæumslogo på, sammen med adidas' signifikante logo. Printet på trøjen repræsenterer ånden i Unisport, samt kærligheden til fodbold hver dag.

​Trøjerne markerer også Unisport 25-års jubilæum og kærligheden til fodbold, hver dag, overalt og fejrer fodboldsamfundet i København og Paris. Trøjedesignet afspejler fodboldkulturen og anerkender, hvordan fodboldfans bærer fodboldtrøjer, både på og uden for banen, for at repræsentere deres støtte til klubberne og for at vise deres livsstil.

De tre eksklusive trøjer har deres eget specielle design - se nedenfor, hvor vi vil grave ned i designet af alle trøjerne.

Hvis du synes, disse trøjer er ligeså fede som vi gør, så skynd dig at få fat på en før de er væk! Kun 100 trøjer af hvert design!

Paris trøjen

En trøje inspireret af Paris, den franske hovedstad, og byens fodboldkultur med en iøjnefaldende pink stribe. Med denne trøje fejrer vi Paris som fodboldens nye hovedstad, med adidas' logo midt på brystet og Unisports jubilæumsmærke lige nedenfor.

Fortsættes nedenfor

Unisport trøjen

Trøjen er designet i Unisports signaturfarve mørkegrøn. Trøjen er inspireret af det voksende forhold mellem streetwear og fodbold - og forbinder derfor fodboldfans på og uden for banen. Ordet fodbold er skrevet på forskellige sprog på forsiden af trøjen. adidas' logo er vist på højre bryst og Unisports jubilæumsmærke til venstre.

Fortsættes nedenfor

Sidst, men ikke mindst

København trøjen

Et klassisk tidløst design, der fejrer 25 års fodbold i København. Denne eksklusive trøje markerer Unisports 25 års jubilæum og fejrer fans og klubber. Denne fede sorte trøje er detaljeret med en perfekt balance af guld. adidas’ logo er at finde på midten af brystet og Unisports jubilæumsmærke lige under.

Fortsættes nedenfor

Specielle kasser

De tre trøjer vil være så eksklusive, at de pakkes ind i deres helt egne kasser, der er designet til at matche de tre forskellige fodboldtrøjer.

Hos Unisport er vi meget stolte og taknemmelige over at have kunne levere fodboldtrøjer fra hele verden til jer i hele 25 år og nu også meget stolte over at kunne introducere jer for vores helt egne speciel designede fodboldtrøjer.

Release dato

Adidas x Unisport Tribute Pack frigives den 10. december og er tilgængelig fra 12. december på Unisport.

Find dem online nu ved at klikke nedenfor eller besøg vores Flagship butik på Strøget i hjertet af København, hvor de vil være til salg fra klokken 10:00. Udover de mest exceptionelle fodboldtrøjer og fodboldstøvler kan du udforske et lille fodboldmuseum langs trappen og teste dine nye støvler i et lille bur i kælderen.

Hvis du synes, disse trøjer er ligeså fede som vi gør, så skynd dig at få fat på en før de er væk! Kun 100 trøjer af hvert design!