Mercurial Dream Speed 3.0 | Det tredje kapitel af Dream Speed er kommet

03.10.2020

Skrevet af Lasse

De bedste film får ikke kun en 2'er. De bliver til en hel trilogi. Og det er, hvad der også er sket med Nike Mercurial Dream Speed. Således er det tredje kapitel af Dream Speed landet og for at være helt ærlig - den overgår de første to støvler. Den er lavet til at huske dig på at drømme stort og gå benhårdt efter dine drømme om at blive en stor fodboldstjerne. Læs videre for at lære den at kende!

Som sagt er idéen bag Dream Speed 3.0 at huske dig på at drømme stort - også selvom, at verden er drastisk forandret i løbet af året og ikke ligner sig selv. Støvlen skal huske dig på, at alt er muligt, selvom du står overfor udforudsete og store forandringer og udfordringer. Fordi hvis du bliver ved med at arbejde hårdt og drømme, så kan dine drømme gå i opfyldelse - måske endda hurtigere end du havde troet!

Støvlen er designet i en lækker sort og hvid kombination, og med små hints af skinnende farver. På siden og fronten af støvlen kan du se, at støvlen blandt andet har taget sin inspiration fra CR7 Safari-støvlerne og hjulspor. Hjulsporene minder os faktisk om en legendarisk Nike-reklame med Cristiano og en Bugatti. Alt i alt, giver støvlens design dig følelsen af hurtighed ud over det sædvanlige!

På ydersiden af støvlen finder du et stort gennemsigtigt Nike Swoosh, som måske kan virke som en lille detalje. Men i vores verden er den mega lækker! På hælen er skrevet “MDS003” og sålerne... ja, kan man egentlig sige andet end wauw?! Tjek hele støvlen ud på billederne nedenfor og så kan vi tale om støvlens teknologier bagefter.

Fortsættes nedenfor

Lad os tage et kig på teknologierne på Superfly-udgaven af Mercurial Dream Speed 3.0 da Cristiano Ronaldo og Kylian Mbappé foretrækker at spille i Superfly. Som enhver anden Mercurial Superfly har Dream Speed 3.0 den innovative Flyknit-overdel i ét stykke blandet med spændstig High Tenacity garn.

Overdelen har selvfølgelig også det tyndeste lag NikeSKIN nogensinde og den nye og forstærket Dynamic Fit Collar, som sørger for optimal støtte til ankel. Under støvlen finder du knopper, som er designet til at fungere som kløer ved retningsskift og acceleration.

Mercurial Dream Speed 3.0 vil blive båret af kæmpe stjerner som Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé, Wu Lei og Bruno Fernandes. Derudover vil også store talenter, som Ansu Fati, Vinicius Jr og Erling Haaland bære dem. Og sidst men ikke mindst vil nogle af de største stjerner indenfor kvindefodbold også spille i dem - vi snakker Sam Kerr, Barbara Bonansea, Jessica Silva og Ada Hegerberg. Det er altså noget af en liste, der skal bære denne støvle!

Du kan blive en del af listen - for du kan få Dream Speed-støvlen lige her hos Unisport!

Køb Mercurial Dream Speed 3.0 lige her