F.C. København præsenterer ny hjemmebanetrøje til 2020/21-sæsonen

11.09.2020

Skrevet af William

Den nye FCK-trøje kommer i den klassiske hvid farve - dog med flere blå detaljer, der adskiller den fra tidligere år.

F.C. København havde en stærk sæson i europæisk fodbold, hvor de nåede kvartfinalen i Europa League. Her blev man besejret i sidste ende af Manchester United. Men klubben kunne være stolt over deres bedste internationale sæson i historien.

I Superligaen endte det dog med en skuffelse, hvor man sluttede på 2. pladsen - 14 point efter FC Midtjylland. Det skal der rettes op på i den kommende sæson. Og hvordan gør man sig så klar til det? Jo, man skal da lige have en ny uniform at præstere i. FCK præsenterer nu deres hjemmebanetrøje til 2020/21-sæsonen sammen med adidas.

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at trøjen er hvid. Det SKAL den være, når der er tale om en FCK hjemmebanetrøje. De sidste par sæsoner har trøjerne haft meget få detaljer og er blevet i et rent look. Den nye trøje er også stadig meget klassisk og stilren, men med lidt flere blå detaljer end vi har set de seneste år.

Lad os starte fra toppen. I nakken ser vi Københavns byvåben, der blandet andet afbilleder to løver. Trøjens krave er v-formet. Den har de klassiske adidas-striber i blå, som går langs skuldrene. Ærmerne har en blå ribkant. Både adidas-logo, sponsorlogo og stjernerne over FCK-logoet er holdt i samme blå farve. Den mest markante designændring er den store, blå blok på begge sider af trøjen. Den løber hele vejen fra under ærmet ned til bunden.

Vi glæder os til at se trøjen i aktion, når F.C. København går ind i jagten på det danske mesterskab. Det bliver igen i år en spændende guldkamp i Superligaen - og vi ser frem til den.

Du kan teste din viden omkring Byen Hold sammen med Unisport - prøv vores FCK-quiz lige nu

Du kan se vores FCK shop lige her