Hvilke forskelle er der på Nike Tiempo Legend V og 6?

20.11.2015

Skrevet af Mathias

Den nye Nike Tiempo Legend 6 har kun været ude i 2 dage, men vores kundeservice har allerede fået massere af spørgsmål omkring den nye innovative støvle fra Nike og det forstår man godt, fordi Nike har ændret en helt masse. Det mest almindelige spørgsmål jeg har hørt, er fra folk der gerne vil vide hvad forskellen på Tiempo Legend V og den nye Tiempo Legend 6 støvlen er? Vi tænkte vi lige ville hjælpe lidt til og tager jer derfor igennem de mange ændringer på de to generationer, så læs med.

Der er som sagt intet at sige til, at så mange har spørgsmål til støvlen, fordi alt er anderledes på dem undtagen sålen. De har valgt at beholde det yderst populære knopsystem og det synes jeg er en rigtig god beslutning fra Nike, fordi det var en af den forrige generations stærkeste sider. If it ain’t broke, don’t try to fix it!

På forfoden af Nike Tiempo Legend 6 overdelen har de fjernet det kviltede design, hvilket er noget der har kunnet ses på nærmest alle læderstøvler nogensinde. Det kviltede design bliver brugt til at sørge for læderet ikke overstrækker og at støvlerne samtidig har den nødvendige stabilitet. De havde derfor brug for noget at erstatte det med, ellers ville støvlen bare falde sammen. Derfor har Nike inkorporeret et indvendigt skelet i støvlerne, som sørger for foden bliver låst fast og du derigennem har samme imponerende stabilitet.

Stabiliteten som skelettet giver er omtrent den samme som det kviltede design, men at have en overdel, som er fri for syninger, har bare rigtig mange andre fordele. Syningerne var meget sårbare overfor vand og mudder, som ofte sneg sig ind i støvlen og gjorde læderet hårdt. Det var bestemt noget Nike ville undgå, da deres mål var at give deres spillere det dominante touch. Det er en kæmpe innovation indenfor læderstøvler og er klart den største forskel på Tiempo V og 6.

En anden del af støvlen, som Nike har ændret da de designede deres nyeste generation, er Tiempo 6 hælen. Konstruktionen er lavet af et blødere microfiber materiale end før, hvilket sørger for den smyger sig mere om din fod og giver et mere behageligt fit. Indersiden på Nike Tiempo Legend 6 støvlen er også højere end ydersiden, hvilket giver et mere ergonomisk fit end på Tiempo V.

Den sidste store ændring Nike har lavet på de to generationer er Nike Tiempo Legend 6 støvlens pløs, som er integreret i overdelen. Hele ombygningen af pløsen og snørebåndene omslutter foden i langt højere grad og giver et tættere fit, hvilket faktisk også hjælper dit touch, fordi ens fod er tættere på bolden.

Hvis du vil opgradere til den elegante Nike Tiempo Legend 6, så skriv dig op her.

Som du nok kan fornemme, så var der tonsvis af forskelle på de støvler og hvis du var i tvivl om hvad de var, så håber vi, at vi har kastet noget lys på det her. Nike har gjort et seriøst imponerende arbejde på de nye støvler og jeg glæder mig helt sindssygt til at give dem en hel kamp på banen, så jeg kan teste dem fuldt ud.

ALT_TAG