En klub og by er genfødt | Liverpool er klar til at forsvare deres titel med ny trøje

06.08.2020

Skrevet af William

De skulle vente i 30 år før det skete. Og nu er de tilbage - stærkere end nogensinde. De engelske mestre er endnu engang fra den røde del af Liverpool. Og nu har de slået slået sig sammen med en ny partner. Resultatet er en fed, ny hjemmebanetrøje til Merseyside-klubbe. Lad os tage et kig på den!

Der er gang i Liverpool i disse år. Champions League- og Premier League-mestre inden for de sidste to sæsoner. For at vinde noget for tredje år i træk, skal de grave dybt og finde noget ekstraordinært frem. Og det er her, den nye hjemmebanetrøje kommer ind i billedet. Liverpool nye trøje til 2020/21-sæsonen er landet - og hvis den ikke kan få dem til at kæmpe for endnu en titel, så er der intet, der kan. For det er virkelig en skønhed!

Ligesom tidligere Liverpool-trøjer, så er hovedfarven rød - men hvis du tager et kig på v-halsen og kanterne på ærmerne, så ser man grønne og hvide farver. Disse er inspireret af klubbens logo. Ikke det, der er på trøjen, men klubbens gamle logo. En fed detalje og et skud ud til klubbens historie. Og i nakken kan vi se en hyldest til ofrene for Hillsborough-katastrofen med tallet 96. Alt i alt en trøje, der ikke lader dig glemme Liverpools historie.

Endnu en vigtigt faktor er, at Liverpool har fået Nike som samarbejdspartner. Så det er ikke kun en ny trøje med nyt design. Der er også et nyt logo på højre side af brystet - det klassiske Swoosh. Det er først gang Nike og Liverpool arbejder sammen. Og det er et stærkt resultat i første omgang!

Den nye Liverpool-trøje er tilgængelig hos Unisport NU - se den lige her