Når kunst møder fodbold | Oplev hvordan med Real Madrids nye hjemme- og udetrøje

31.07.2020

Skrevet af Lasse

Et mesterhold har brug for nogle majestætiske og udfordrende trøjer for at kunne gentage sidst sæsons bedrifter. Og Real Madrids nye hjemme- og udebanetrøjer gør i hvert fald sit for, at spillerne er klar til den nye sæson!

Når du går ned af Madrids gader kan du ikke undgå at se den utrolige kunst, der pryder væggene. Man er nærmest draget mod den, på grund af dens fængende og enestående udtryk. Præcis den følelse får man også når man ser Real Madrid spille. Eller er det bare os?

Nej, Adidas synes faktisk det samme. Og derfor har de lavet to fantastiske trøjer til de spanske mestre. En trøje, som de skal spille i på det mægtige Santiago Bernabéu - og en trøje, som de skal spille i, når de er ude på landevejen. Begge trøjer bærer tilmed en kunstnerisk hyldest til gaderne i Madrid.

Hjemmebanetrøjen tager inspiration fra Pablo Picasso’s Papiers Collés-kunst og til kubismen. Ikke nok med det mikser trøjen noget mere nutidigt kunst ind i fortællingen, såsom graffiti-kunst. Sammensmeltningen af det ældre og det nye, betyder at trøjen forener alle generationer af fans - og fusionerer autenticitet med fremdrift.

Udebanetrøjen følger i samme stil som hjemmebanetrøjen, og tager også inspiration fra Madrids gader. Den fokuserer på et mere dristigt, samt clean udtryk, hvilket resulterer i et spektakulært sæt, der virkelig tydeliggør det progressive i holdet. Et clean look med nogle små detaljer gør den her trøje til et misundelsesværdigt stykke fashion. En trøje, som kun kan bæres af mestre!

Vi synes, at de her trøjer er ren klasse, kunststykker, inspirerende og endda historiske. Synes du ikke også? Så hvad venter du på?

Få den nye Real Madrid hjemme- eller udebanetrøje til 20/21-sæsonen - eller dem begge - lige her!