10 'fun facts' om Unisport | Fra 1995 til 2020

09.06.2020

Skrevet af Milan

I år fejrer vi vores 25-års jubilæum, og her er en sjov video, der viser dig 10 ting, du sandsynligvis ikke vidste om Unisport.

Unisport er gået fra udelukkende at fokusere på at sælge fodboldtrøjer, til at blive en førende detailhandler med det største sortiment af fodboldudstyr på verdensplan. I dag er vi anerkendt som verdens bedste fodboldbutik, så man kan kun forestille sig, hvor meget der er sket siden grundlæggelsen af Unisport i 1995 og alle årene op til i år. Hvis du nogensinde har undret dig, kommer her er en video med 10 ’fun facts’ om Unisport, der udpensler vigtige milepæle og afslører nogle af de mest mindeværdige øjeblikke for Unisport gennem de sidste 25 år.

Fortsættes under videoen

Det var det, venner. Her har I nogle 'fun facts' gennem de sidste 25 år hos Unisport. Nu er det tid til at fejre det sammen, og gennem hele året kommer I til at opleve særlige begivenheder, jubilæumstilbud, turneringer i det virkelige liv, underholdende blogindlæg, tiltalende indhold og meget, meget mere - og husk; Unisport-rejsen slutter aldrig. Det hele startede med en drøm og en lidenskab for fodbold, der langsomt men støt udviklede sig til en realitet. Vi startede fra bunden, og nu 25 år senere er vi i konstant udvikling og stræber efter at bevare vores slogan som verdens bedste fodboldbutik, hvorfor der derfor i sidste ende kun er én ting at sige: #unisportlife


Hvis du vil, kan du tjekke vores 25-års jubilæumstilbud ud her