Designet til kunstneren | New Balance afslører Tekela v3

04.06.2020

Skrevet af William

Den nye generation af Tekela er her. New Balance giver den vilde farver!

Det er altid lidt specielt, når man kombinerer en klassisk sort fodboldstøvle med andre farver! Det er præcist hvad New Balance har gjort med deres nye lancering.

I dag har de løftet sløret for den næste generation af Tekela - Tekela v3. Den første snøreløse støvler fra New Balance. Støvlen er lavet til spilleren, der gerne vil være kunstneren på banen. Spilleren, der har en palette af færdigheder at vise frem. Og nu vi taler om palette, så har støvlen en masse farver, der får den til at skille sig endnu mere ud.

Lad os tage et kig på detaljerne på støvlen - og så kan vi tale om teknologi og specifikationer bagefter!

Fortsætter under billederne

Tekela v3 har et meget iøjnefaldende område - overdelen. Nærmere betegnet den forreste del eller Strike Zone, som New Balance kalder det. Støvlerne har nærmest et design som et kaleidoskop med flotte gule, orange og røde farver.

Overdelen er lavet med Kinetich Stitch-teknologi, der giver dig det ultimative touch og den bedste sparkeflade. Så man kan sige, at Tekela v3 er lavet til de spillere, der vil kontrollere bolden. Den strækbare overdel er lavet med snøreløs lukning, så du har det mest komfortable og sikre lockdown.

 

Og lad os tage et kig på ydersålen. Den er lavet med letvægts-nylon med et knopsystem, der giver dig det mest optimale greb i banen.

 

Du kan finde den limiterede Tekela v3 lige her!