Mercurial Dream Speed 2 | Klar til runde II

19.02.2020

Skrevet af Claus

Nike er klar med en del 2 af deres Dream Speed-eventyr. Fortsættelsen har et unikt, blændende design og vil selvfølgelig blive båret af de største stjerner i verden, inklusiv Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé og Sam Kerr. Hold fast - MDS 002 er ankommet med lysets fart!

Sidste år i september lancerede Nike den første udgave af de eminente Nike Mercurial Dream Speed støvler. Til at fortsætte serien er Nike nu klar med en vol. 2, da de lancerer den spektakulære nye Nike Mercurial Dream Speed 2! Forbered dig selv på at lyse spillet op - tag et kig på støvlerne før vi fortsætter med detaljerne.

Fortsættes nedenfor

Sammenlignet med den første introduktion af Mercurial Dream Speed-støvlerne, har MDS 002 (som den også kaldes), fået en exceptionel ny farve med den lyse, nærmest elektriske farve som ses på billederne ovenfor. Farvevarianten er formentlig inspireret af Vapor 3 R9 i gul/grøn, som CR7 bar eksklusivt under VM i 2006 i Tyskland.

Bag på hælen ses et grafisk mønster med MDS 002 skrevet på, mens farven på den indvendige side af hælen måske er inspireret af de to Superfly 4 CR7 farver, som tog inspiration fra CR7's to favorit Vapor 3 colourways. I tillæg til det, er det prikkede design ligeledes inspireret af Mercurial Vapor 3 hæl-designet.

"Swoosh" logoet følger det samme look som på den første MDS og har den klassiske Superfly 5 -stil, hvilket CR7 værdsætter. Og når nu vi snakker om "Swoosh'et", så indeholder den "tomme plads" i logoet numrene på lysets hastighed, som er 299.792.458 m/s.

Når det kommer til sålen er kombinationen af orange / gul / grøn og forskellige nuancer af blå utvivlsomt noget andet og helt sikkert ikke noget vi har set tidligere. Alt i alt er den grønne, orange og gule farvekombination på Nike Mercurial MDS #002 intet andet end dristig og fantastisk i vores øjne, og fortolkningen af designet er formentlig, at farverne på indersiden, sålen og ydersiden former en stor del af det synlige farvespektrum.

Sidst men ikke mindst, så forbliver MDS 002 den samme som den første udgave hvad angår teknologierne, herunder med den innovative Flyknit overdel, som er fremstillet i ét stykke, fuld 360 lockdown og Dynamic Fit Collar til optimal støtte og komfort.

Vi kan naturligvis ikke vente med at se Mbappé, CR7 og Sam Kerr på fodboldbanerne med deres iøjefaldende, nye farver og vi håber, at du er klar til at at løfte din ambition og udleve dine drømme.

Til forudbestilling hos Unisport fra d. 20. februar.

Er du interesseret i at udforske hele vores sortiment, så se vores komplette udvalg af fodboldstøvler.


Få de drømmeagtige MDS 002 hos Unisport