Eight by Eight: Fodbold fra Europa på Amerikansk

15.11.2015

Skrevet af Jonathan

Siden VM blev afholdt i USA tilbage i 1994 har interessen og passionen for fodbold spredt sig ud over det nordamerikanske kontinent. Eight by Eight er en gruppe amerikanske drenge baseret i New York, som deler den samme passion og glæde for fodbold, som vi gør. De har netop lanceret deres 7. udgave af magasinet som også går under navnet Eight by Eight. Vi ser lidt nærmere på det her.

Hvis du undrer dig over navnet, så er det faktisk rimelig logisk. Målene på et fodboldmål er 8 fod højt og 8 yards langt. Og det kunne ikke være meget mere sigende for det New York baserede team, som simpelthen elsker fodbold og alt hvad det indebærer.

Og netop alt, hvad det indebærer er særligt beskrivende for Eight by Eights tilgang til fodbold. De berører nemlig historier fra fodboldens verden fra en vinkel, som få gør det. Gennem hjælp fra nogle af de skarpeste designere i feltet og modig journalistik har Eight by Eight udviklet et koncept, som vi her i Unisport har stor respekt for.

I deres nyeste udgivelse, som er den 7. i deres levetid, vender de alt fra konstruktionen af Old Trafford, Thomas Müller og hans noget atypiske angrebsimage til video teknologi og dens stigende indflydelse på fodbold. Eight by Eight har helt sikkert fat i nogle interessante ting og hvis du går og leder efter et lidt atypisk fodboldmagasin, så vil jeg helt klart anbefale Eight by Eight.

Du kan tjekke hjemmesiden ud lige her, som indeholder masser af sjove historier ud over deres magasin.

Eight by Eight er i høj grad drevet af kreative grafiske kreationer og det har også været med til at tiltrække vores interesse for dem. Det er helt sikkert ikke sidste gang at vi bringer noget fra dem…