Støvlespots hos Unisport | Hvad fandt vi i januar?

31.01.2020

Skrevet af Lasse

Det nye år er lige startet og januar 2020 har allerede velsignet os med nogle mega fede støvler rundt omkring på banerne i vores elskede fodboldverden. Lad os tjekke dem ud og se hvad der har fanget vores opmærksomhed.

Wilfried Zaha (Crystal Palace 11/1) - Nike Mercurial Vapor 13 Nike By You

Vi starter ud med et ret specielt par støvler, der blev båret af Wilfred Zaha fra Crystal Palace i deres kamp mod Arsenal. Det ser ud til at Zaha har hygget sig med at designe et par støvler via Nike By You for at skabe et farvematch, der passer særdeles godt til Crystal Palace sættet.

Sergio Agüero (Manchester City 18/1) - PUMA One 20.1 Hat-trick

I januar opnåede Sergio Agüero titlen som den mest scorende udenlandske spiller, samt titlen som den spiller med flest hat-tricks i Premier Leagues historie. PUMA valgte derfor at skabe et specielt par til argentineren i en flot himmelblå - for at ære farverne fra både hans klubhold og landshold. Vi synes, det er et perfekt match. Stort tillykke, Agüero!

Lorenzo Insigne (Napoli - 21/1) - adidas Predator 20+ Low Cut

Dette er et meget interessant støvlespot, da vi ikke har set denne støvle på markedet. Predator 20+ fra adidas blev lanceret den 21. januar i en version med høj sok. Den samme aften dukkede Lorenzo Insigne op i disse støvler. Og han valgte endda at markere sig ved at komme på måltavlen.

Vi er spændte på at se hvad der sker med Predator i de kommende uger. Stay tuned!

Hector Bellerin (Arsenal - 21/1) - adidas X 99.1

Vi elsker at se spillere iklæde sig limited editions og custom made støvler. Og mod Chelsea så vi Hector Bellerin bære den ultra lette adidas X 99.1. Bellerin plejede ellers at være en del af PUMA familien og spille i en PUMA ONE, men det virker som om, at han har skiftet side nu.

Og mon ikke, at han beholder dem på, da han jo scorede et sindssygt langskudsmål i netop denne kamp!

Herbie Kane (Hull City - 25/1) - adidas Predator Adipower

Noget andet, som vi også er helt vilde med, er når gamle modeller bliver bragt tilbage til livs. Det var hvad der skete med Predator Adipower i fjerde runde af FA Cuppen, hvor Herbie Kane fra Hull stod overfor Chelsea.

Herbie Kane fangede hurtigt vores opmærksomhed, og fik os til at tænke tilbage på alle de ikoniske siloer, som vi har oplevet med Predator igennem årene.

Cristiano Ronaldo (Juventus - 26/1) Nike Mercurial Superfly 7 Future Lab

Vi slutter denne blog af med at kigge på fødderne af en vaskeægte levende legende, Cristiano Ronaldo. Han er færdig med at bære sine Dreamspeed støvler og er nu rykket videre til den flotte Future Lab. Og selvom det ikke er det perfekte match til Juventus sættet, så ser disse støvler bare helt vilde ud i aktion.

Og de havde vist en udemærket kamp, da Ronaldo faktisk scorede mod Napoli.