Søndag aften var der topkamp i den spanske Primera Division på Santiago Bernabeu mellem nr. 3 Real Madrid og nr. 2 Sevilla. Kampen bød på alt hvad man kan forlange af en topkamp. Efter 41 minutter satte Maresca målfesten i gang da han med sin Nike Mercurial Vapor Charcoal kanonerede en helflugter op i hjørnet uden chance for Casillas. Et drømmemål af den tidligere Juve-spiller. En halv time før tid traf den meget udskældte Real-træner Fabio Capello et rigtig klogt valg. Han satte Guti på banen, og det skulle vise sig at blive meget afgørende. Allerede efter få minutter på banen, i det 63. minut, lagde han sin første perle af en aflevering. Nistelrooy modtog bolden i dybden, afdriblede Palop i Sevilla-målet og scorede sikkert iført Nike Air Legend. Et kvarter senere var det blevet tid til mere magi fra Gutis Puma V-Konstrukt. Med en genial aflevering mellem to forsvarsspillere spillede han Robinho helt fri foran mål. Brasilianeren scorede usvigelig sikkert iført Nike Mercurial Vapor. Blot 7 minutter senere var den så gal i Sevilla forsvaret igen. Og igen var det en Guti-aflevering der splittede Sevilla. Han fandt Sergio Ramos i højre side som i første omgang brændte på Palop, men Nistelrooy var som så mange gange før på det rigtige sted og headede returbolden i kassen. Mål nr. 20 fra den hollandske stjerne som dermed er alene i spidsen af topscorerlisten i den spanske Primera Division i sin debutsæson i det spanske. I dommerens overtid fik Sevilla pyntet på resultatet, da Chevanton gjorde det til 2-3. Et mål der kun bliver afgørende i tilfælde af at Real og Sevilla ender på samme antal point, da Sevilla så er bedst indbyrdes. Kampen ender 3-2 til Real Madrid, som dermed holder liv i mesterskabsdrømmen.