Skrab og vind fantastiske fodboldpræmier fra Unisport

09.12.2019

Skrevet af William

Vis os, hvor meget du ved om fodbold og Unisport! Spørgsmålene er svære, så du skal være ekstra skarp! Du kan finde alle svarene i vores blog. Skriv dig op til vores Julekalender og vind fantastiske fodboldpræmier! Klar, parat, sæt i gang!

Vind fede fodboldpræmier i Unisports Adventskalender

 Hvor meget du om fodbold og Unisport? Du kan udfordre dig selv og dine venner i vores adventskalender og vinde vilde fodboldpræmier! I år kan du vinde en PlayStation 4 plus et års forbrug af fodboldstøvler (1 par til AG, 1 par til FG og et par til IC). Alt, du skal gøre, er at svare på spørgsmål hver dag indtil den 24. december i vores adventskalender - så er du automatisk med i konkurrencen.  

Du vil blive testet til grænsen i din viden om Unisport, fodbold og andre ting, der er sket i løbet af året. Og hey.... husk, jo flere døre du åbner og svare korrekt på, jo større er din chance for at vinde. Så kom tilbage hver dag for at øge din chancher.


VIND EN PLAYSTATION 4 + 1 ÅRS FORBRUG AF FODBOLDSTØVLER LIGE HER

Fantastiske Præmier

Førstepræmien er et års forbrug af fodboldstøvler og en PlayStation 4. Et års forbrug af støvler indeholder et par AG-støvler, et par FG-støvler og et par IC-støvler. Andenpræmien er en hjemmebane- og en udebanetrøje for dit favorithold mens tredjepræmien er et superfed Playr og en Uniforia-bold. Skriv dig op i vores Adventskalender og øg dine chancer for at vinde gratis fodboldstøvler.

De heldige vindere bliver fundet og kontaktet direkte mandag den 6. januar 2020. Held og lykke!

Hold dig opdateret med de bedste Juletilbud

Vi har nogle vilde tilbud i julen. Hold øje med vores sociale medier, så du kan se de nyeste tilbud. Men du skal ikke misse årets bedste julegaver. Vi har har PLAYR, den nye Uniforia fodbold og det fede Liiteguard Performance sæt som nogle af vores favoritter. Få mere inspiration på Facebook, Instagram og vores YouTube-kanal, hvor vi jævnligt vil give dig inspiration til de bedste julegaver.


JULEGAVER TIL HELE FAMILIEN