Ny Predator fra adidas | Tid til at bringe minderne tilbage

05.12.2019

Skrevet af William

De seneste støvler fra adidas har referencer til gamle dage blandet med moderne elementer. Og vi får to farver i samme lancering fra tyskerne.

Hvad nu hvis du kunne få et miks af nostalgi og de nyeste teknologier i en fodboldstøvle? En støvler, hvor minderne fra barndommen ville komme frem og blive en del af oplevelserne på banen.

I dag kan det ske for dig - for adidas har netop lanceret deres seneste version af  Predator 19+ og Predator 19.1. Og de giver os noget, som vi ikke har set på de seneste Predator-støvler - læder.

Lad os tage et kig på de nyeste støvler nu!

Fortsætter under billederne

Lad os starte med at tage et kig på adidas Predator 19+. Den sorte støvle i lanceringen. Dette er den første Predator 19+ med en læderoverdel. Farven og designet er en klar reference til Predator Mania-støvlen fra 2002. Den sorte overdel, de hvide striber og den røde sål rammer helt rigtigt med denne.

Ved første øjekast kan det sagtens ligne en almindelig Predator 19+. Men ved et nærmere kig, så opdager man nogle fede detaljer. Læderoverdel fra tre syninger på ydersiden af foden som de gamle Predator Mania. Og sålen er lavet i sort og rød med et design, så det ligner en to-delt sål, ligesom man bruge på Mania. Og for at gøre støvlerne endnu mere retro, har adidas også tilføjet de tre ikoniske "finner" på spidsen af støvlen. Disse fungerede som hjælp til at skrue og kontrollere bolde i 2002. Men på de nye Predator 19+ er det mere en kosmetisk tilføjelse. Men det er stadig en fin detalje og en god måde at ære de tidligere modeller.

Predator 19.1 er den samme, men med snørebånd. Den største forskel er farven. Den friske, hvide overdel er inspireret af VM-versionen af Mania-støvlen i 2002 - som blev brugt af bl.a. David Beckham. Overdelen er i læder ligesom 19+ og med "finnerne" ude på spidsen af støvlen. Sålen er også lavet i farver, der skal give en illusion af en to-delt sål.

De nye adidas Predator kommer i 1.500 par verden over - så det er en ret limiteret udgave. Men modsat de fleste støvler, der skal ligne gamle modeller, så kan disse faktisk godt bruges til at spille fodbold, så du ikke behøver have dem stående på hylden derhjemme.

 

Og selvfølgelig kan du finde støvlerne hos Unisport.

Du kan finde dem sammen med resten af vores limiterede produkter lige her