Nyt udstyr til magikeren | adidas lancerer de nyeste støvler til Messi

02.12.2019

Skrevet af William

Vi har set nogle fede farver fra adidas, når det kommer til nye Lionel Messi-støvler. I dag bliver en klassiker vakt til live.

Det er ikke unormalt, at de største stjerne i fodboldverden får deres egne støvler med navn og logo på - og Lionel Messi er ingen undtagelse. En af argentinerens mest spektakulære støvler blev lavet til VM 2010 i Sydafrika.

Den hed F50 Adizero og gjorde alle mundlamme med sine skinne, lilla overdel. Farven hed ‘Chameleon’ - Kamæleon - og blev hurtig en af de mest ikoniske F50-støvler nogensinde!

adidas laver ikke F50 længere. I stedet er det Nemeziz, der render rundt på fodboldbaner over hele verden - og som sidder på fødderne af en af historiens bedste spillere. Og i dag vil Nemeziz ære F50 med den nyeste farve-kollektion. Lad os tage et kig på den.

Fortsætter under billederne:

Referencerne til den gamle støvle er tydelige. For det første, så har Nemeziz 19.1 Messi den samme lilla farve på hele overdelen. 360 Agility Tapen har fået et lag, der giver støvlerne et skinnende look, der minder om de gamle støvler.

Neonfarven på støvlerne er også den samme som i 2010. Den kan ses på adidas-logoet, de tre striber og på knopperne.

Selvom støvlen har en masse referencer til gamle dage, så er teknologierne stadig de nyeste. Udover 360 Agility Tape på overdelen, så har støvlen en todelt sål med det stærke Torsion System, der hjælper dig med bevægelse på små områder - ligesom støvlerne hjælper Messi rekorder, når han har dem på fødderne.

Det bliver vildt at se Den Lille Magiker drible forbi sine modstandere, score fantastiske mål og juble med disse støvler på fødderne. Du kan give dig selv en tidlig julegave eller give et par Messi-støvler til en, du holder af.

 

Du kan købe støvlerne EKSKLUSIVT hos Unisport nu!

Køb Nemeziz 19.1 Messi lige her!