Real Madrid 2020 4. trøje | Ny og unik trøje til Los Blancos

26.11.2019

Skrevet af Milan

Adidas x Real Madrid fejrer den gyldne historie og fremtid for verdens mest succesrige klub og er klar til at præsentere en progressiv EA trøje, som ledsages af en tøj-kollektion.

År 2019 har i den grad givet os nogle henrivende Real Madrid-spillertrøjer. Fra den klassiske Real Madrid hjemmebanetrøje, til den prægtige UEFA Champions League-inspirerede kongeblå udebanetrøje og sidst men ikke mindst, den iøjefaldende og mint-farvede 3. trøje. Nu er Galácticos'erne klar til at omfavne 2020 4. trøjen, som er fremstillet i en begrænset udgave, og som bestemt er sensationel. Gennemse billederne af den nye trøje forneden, og bekræft dets storslåethed.

Fortsættes nedenfor

Som du kan se foroven, dækker den nye adidas x EA Sports 2020 Real Madrid 4. trøje et unikt design og er intet andet end spektakulær. Traditionelt brugt til festlige begivenheder, flasher den nye trøje kongeklubbens storhed ved at have gyldne flager påtrykt på trøjen. Udover det er trøjen primært sort, med Fly Emirates-sponsoren samt Real Madrid-logoet udfærdiget i hvid.

En særlig detalje er imidlertid adidas-logoet, der ses foran på den ekstraordinære kravekonstruktion. Et rigtig flot element, hvis du spørger os.

Med den nye trøjer følger en trendy tøjkollektion ligeledes.

Ær Kongerne af Europa.


Køb den blændende nye EA Sports x adidas 2020 Real Madrid 4. trøje her

¡Hala Madrid!