Nicklas Bendtner om Nicklas Nicklas Bendtner | Se interviewet hos Unisport

20.11.2019

Skrevet af William

Unisport har mødt den danske verdensstjerne til en snak om hans karriere og fodboldstøvler. Du kan se hele vores interview med Nicklas Bendtner her.

Nicklas Bendtner har opnået ting i sin fodboldkarriere, som få af os blot tør drømme om. Han flyttede til London som ung for at blive en del af Arsenals akademi, hvorefter hans kæmpede sig op gennem rækkerne og blev en del af førsteholdet i Premier League. Her hed holdkammeraterne gennem årene bl.a. Thierry Henry, Cesc Fabregas, Jack Wilshere, Robin van Persie, Aaron Ramsey for blot at nævne en håndfuld.

Der var mange højdepunkter i Bendtners tid i Arsenal, hvor han huskes som spilleren, der scorede det afgørende mål mod Tottenham i december 2007 efter at være kommet på banen få sekunder forinden. Det er stadig det hurtigste mål scoret af en indskifter i Premier Leagues historie. Desuden er han blandt få Arsenal-spillere, der har scoret hattrick i Champions League, hvilket skete i ⅛-finalen mod Porto i 2010.

Nicklas Bendtner er også en af de største karakterer, der nogensinde har trukket den rød/hvide landsholdstrøje over hovedet. Han fik sin debut i 2006 og var en stor profil, der var med til at sikre det danske landshold billetter til VM 2010 og EM 2012, hvor han scorede i begge slutrunder. Til sammen har han scoret 30 mål for det danske landshold gennem årene.

Nu er han tilbage i Danmark, hvor han tørner ud for F.C. København. Og han er aktuel med en ny bog, hvor han fortæller om sit livs op- og nedture. Unisport har sat sig ned med den danske stjerne til en snak om hans karriere og livet som fodboldspiller. Og så ville vi da også gerne høre, hvem der skulle spille Nicklas Bendtner, hvis hans bog blev lavet til en film.

Nu er vi jo Unisport, så vi kunne ikke undlade en kort snak om fodboldstøvler, hvor Nicklas Bendtner også fortæller om sine første PUMA-støvler, han havde som dreng.

Du kan se hele vores interview med Nicklas Bendtner på vores YouTube-kanal eller se det lige herunder