PUMA Flash Pack | En ny og opdateret PUMA Future!

15.11.2019

Skrevet af William

Endnu engang er tyske PUMA klar med en ny kollektion - denne gang kaldet Flash Pack, som kun indeholder Future-støvlen. Men det er med god grund. For støvlen har fået et ordentligt ansigtsløft, når det gælder farverne og samtidigt er den fyldt med nye teknologier!

Sikke et år, det har været for PUMA. Fra vilde kollektioner som Anthem Pack og Rush Pack til et eksklusivt samarbejde med BALR. Nu er PUMA klar til at sparke mere gang i deres mest populære støvle, Future. Vi præsenterer hermed PUMA Future 5.1, der kommer med en frisk, ny farve! Før vi tager et kig på detaljer og teknologierne, så lad os lige nyde billederne herunder af den nye, avancerede PUMA Future.

Fortsætter nedenfor

Inspireret af nogle af de mest dynamiske spillere, inklusiv Antoine Griezmann, Dzenifer Marozsán, Marco Reus og Luis Suárez , har PUMA Future 5.1 fået en himmelblå farve og en masse detaljer. Støvlerne har "Future" skrevet på bagdelen af sokken og et stort PUMA-logo på hælen. På tåen er det store PUMA-logo en del af det tekniske GripControl Pro - et lag, der er lagt over den forreste del af støvlen for at man kan forbedre sit touch og sin kontrol over bolden.

 

Rent teknisk, så har støvlen en vævet overdel lavet i ét stykke, der har en opdateret struktur. Det er den nyeste version af det nu velkendte NETFIT, der bl.a. får materialet til at følge din fods bevægelser. Det betyder, at du får mere frihed i dine bevægelser og kan lave skarpe vendinger og skifte retning uden problemer. Vildt nok, ikke?! Der er ingen tvivl om, at muligheden for mere bevægelse er midtpunktet for den nye PUMA Future. Og NETFIT tilbyder, som altid, at du får flere muligheder, når du skal binde dine snørebånd for at give dig bedre pasform og mere stabilitet.

Det nye design på PUMA Future 5.1 Flash Pack bliver gjort komplet med den lette RAPIDAGILITY-sål, der matcher resten af støvlens lyseblå farver. Den er lavet med et mikset knopsystem, så du får mere greb i banen. Dette giver dig fuld støtte under alle forhold.

Forsvarsspillere bliver mere og mere snu, så det er vigtigt at du kan være hurtig og uforudsigelig, hvis du skal sætte din modstander af og afgøre kampene.


Find den nye PUMA Flash Pack eksklusivt hos Unisport nu!