Udlev din forførende natur med Nike HypervenomX Proximo

05.06.2015

Skrevet af Jonathan

Det hele startede med en Magista Obra i 2014. Men revolutionen er langt fra overstået. For som opfølgning på dette års lancering af FootballX og ikke mindst Hypervenom Phantom II giver Nike os nu HypervenomX Proximo. Så nu kan din forførende natur også udfolde sig på gaderne.

Knap har vi fået armene ned, før vi igen må smide dem i vejret. For selvom det næsten var forventet at Nike ville komme med FootballX udgave af deres nye Hypervenom Phantom II, så gør det bestemt ikke tingene mindre fornøjelige når de så rent faktisk gør det.

Du kan finde den nye HypervenomX Proximo lige her- kun 1.249,-

HypervenomX Proximo er ligesom sine brødre MercurialX og MagistaX, alternativet til de spillere som ikke kan få nok af netop den model de bruger på græstæppet. Derfor er HypervenomX skabt med samme tekniske forudsætninger som Hypervenom Phantom II og derfor består overdelen stadig af en kombination af Flyknit, NikeSkin og Flywire og nå ja, selvfølgelig også Dynamic Fit Collar.

Nike præsenterede den nye HypervenomX ved et arrangement i Berlin. Og mens den primære farvevariant er den samme som den nyligt lancerede Hypervenom Phantom II, så kunne Nike også løfte sløret for en sort Street variant, i samme design som de første MagistaX og MercurialX. En model som kommer senere denne sommer.

Kan du ikke få nok af Hypervenom og elsker du at bruge din fritid på gader og stræder med en bold mellem fødderne, så har du svaret på dit fodtøjsproblem lige her. Skynd dig ind og udlev din forførende natur.