Adidas skaber imponerende fodboldarena: The Base Berlin

04.06.2015

Skrevet af Jonathan

I går bragte vi historien om et 650 kvadratmeters vægmaleri i centrum af Berlin, skabt af adidas og en række grafitti kunstnere. Adidas er dog slet ikke færdige med at varme op til Champions League finalen på lørdag. De har nemlig i dag løftet sløret for en helt ny urbansk fodboldbane, selvfølgelig lokaliseret i Berlin.

Hvis du ikke kan finde nogen grunde til at tage til Berlin, så har jeg en til dig lige her: The Base Berlin. Et moderne fodbold center, inspireret af gadefodboldens karakteristika placeret i hjertet af Berlin. Stedet er designet af adidas i tæt samarbejde med 35 fodboldspillere fra Berlin, kaldet Club 35.

Stedet er bygget op om 5-a-side kulturen, me herudover er der også blevet plads til et par 2-a-side baner, samt et trick shot studio, en gadeinspireret bane, et støvlerum, en opvarmningsarena og selvfølgelig en arena dedikeret til tricks og freestyle. Hvis du ikke er faldet bagover endnu, så ved jeg ikke hvad der skal til!

Adidas åbner dørene op til The Base første gang i morgen, hvor de afholder en lille åbningsceremoni og vi har også fået en invitation ind af døren, så hold øje på vores sociale kanaler, hvor vi vil dele lidt af stemningen fra byen, hvor fodboldfeberen er på sit højeste i øjeblikket!

The Base dækker over 3.500 kvadratmeter, der er blevet brugt over 100.000 kg stål og der er brugt omkring 15.000 timer i konstruktionen af arenaen. Det lyder i hvert fald overvældende.