Nike Nuovo White | Runde 2 af 2

12.09.2019

Skrevet af Milan

Nike er klar med en del II af Nuovo White Pack'en, som vil omfatte Mercurial Superfly og Vapor samt Phantom Vision og Venom-udgaven, hvorved pack'en fuldendes. Hvis du har gået og savnet hvide støvler, er den her til dig.

Sidste gang vi hørte om Nuovo White var, da Nike lancerede Tiempo Legend 8 Nuovo White-støvlerne for et par måneder siden. Nu er det tid til at introducere Mercurial og Phantom til pack'en - de to sidste siloer, som helt sikkert giver en fuldendt følelse. Værdsæt billederne af støvlerne forneden, som vi mener, er hvidere end nogensinde, før vi fortsætter.

Fortsættes nedenfor

Som navnet antyder, omfavner den nye Nuovo White Pack en helt hvid farve til de to nye tilføjelser, Mercurial og Phantom-siloerne. Faktisk betegner navnet 'Nuovo' 'nyt' på latin, hvilket betyder, at det er en ny, hvid farve. Temmelig symbolsk, taget i betragtning af at støvlerne er nye og udføres i en frisk og ren hvid farve. Lad os gennemgå alle fire støvler trin for trin.

Udover at de for det meste er hvide, indeholder Mercurial Superfly 7 adskillige sølv/krom-detaljer, som for eksempel ses på den ene side af støvlen, hvor det berømte 'Merc'-tryk udføres i en kromfarve. Dette gælder også den anden side af støvlen, hvor du kan se varemærket 'Just Do It' - som på mange af de sidste Superfly 7-versioner, dog afsluttet i den samme krom farve denne gang, mens 'Swooshet' er lavet med en sølvagtig og skinnende farve, der er stærkt mærkbar.

Dernæst har vi Vapor 13 -udgaven fra Mercurial-siloen, og hold da op hvor er denne blændende! Især omkring 'Merc' og 'Just Do It' printen på siderne. Som på Superfly'en er 'Swooshet' udført i en betagende sølvagtig/krom farve. En prangende, dog elegant støvle at vise frem.

Mercurial-støvlerne bliver efterfulgt af Phantom-siloerne, og hvis vi starter med Nuovo White Vision støvlen, er denne forsynet med det smarte Ghost Lace System, der tillader det renest mulige touch på fodbolden. De har et noget futuristisk, men ikke desto mindre cool look, alt imens den notable hvide farve bare står skarpt.

For at runde af har vi sidst men ikke mindst Phantom Venom Nuovo White støvlerne. Her kunne ens førstehåndsindtryk være 'wauw, denne har da godt nok mange detaljer med sig, på trods af, at det er en hvide støvle'. Og det har den. Først og fremmest indeholder spidsen på støvlen små huller - nærmere konkret en mikrostruktur, som vil forøge friktion og give dig bedre kontrol over bolden. Den næste bemærkelsesværdige detalje kunne måske være Nike 'Swooshet'. Det udføres i den samme sølv/krom-farve, men for at give det et livligt og 'stikkende' look, er det lavet af innovative tech-flex teknologier. Endelig er 'Just Do It' varemærket præget over hele den ene side af hælen efterfulgt af Nike-logoet og 'Phantom', som akkurat lige kan anes på den anden side af støvlen.

Da blå, gul og sort primært er de mest dominante farver for tiden, kan vi ikke vente med at se de unge atleter yngre end 98/97 tilslutte sig Nuovo White Pack'en når Champions League-gruppespillet går igang.


Forudbestil et par friske, nye støvler fra Nuovo White Pack'en eksklusivt hos Unisport