Adidas maler Berlin rød og blå med Ace og X 15.1

03.06.2015

Skrevet af Jonathan

Der bliver varmet godt og grundigt op til weekendens Champions League finalen, der i år afholdes i Berlin. Og med deres svar på en fodbold revolution, går adidas naturligvis forrest i ren kaos/kontrol stil. Med hjælp fra Salomon Kalou og tusinder af unge fodboldspillere sparkede de et imponerende kunstværk til livs.

Adidas kunne vel ikke have valgt et bedre tidspunkt at initiere deres fodboldrevolution på. Ace og X blev for nyligt introduceret som de to nye satsninger hos Adidas Football og på lørdag vil vi for første gang blive vidne til, hvad de nye fodboldstøvler har at byde på. Som opvarmning til denne store begivenhed har adidas i samarbejde med 10 graffiti kunstnere skabt et imponerende vægmaleri.

Selve kunsstykket forestillet en helikopterudsigt over det olympiske stadion i Berlin med ordene #BETHEDIFFERENCE samt logoerne på de to nye fodboldstøvler. Vægmaleriet blev afsløret ved at tusinder af fodboldspillere sparkede bolde ind på væggen, som stykke efter stykke krakelerede til gæsternes store entusiasme. Et rimelig originalt stykke arbejde af adidas’ PR folk, hvis vi skal sige det.

Vi kan slet ikke vente med at se, hvad adidas’ nye fodboldstøvler X og Ace har at byde på når Luis Suarez, Rakitic, Llorente og Morata træder ind på det berlinske græstæppe på lørdag.

ALT_TAG