Nike fortsætter med at give os små smagsprøver på deres seneste store innovation, den nye Nike Magista fodboldstøvle, der lander 06.03.14. Nu har Magista fået et slør på - men der er stadig et par væsentlige hints at se nærmere på. Se med her.

Tidligere på ugen fik Nike for alvor mundvandet til at løbe, da de teasede for deres kommende Nike Magista fodboldstøvle i en video, hvor støvlen var helt pixelleret. Nu har de fortsat trenden, og givet os et endnu bedre kig på Magista, der tager regelbogen for fodboldstøvler og kyler den lige lukt ud af vinduet.

Få seneste information om Nike Magista fodboldstøvlen på mail eller sms. Sign up her.

På det seneste teaser-billede har Nike nemlig smidt et semi-gennemsigtigt slør over Nike Magista, som dog stadig afslører en lille smule af fodboldstøvlen - bl.a., at formen ikke er, som fodboldstøvler er flest.

Noget kunne nemlig tyde på, at ordet "støvle" bliver lidt mere retvisende, da Magista er noget højere end normale fodboldstøvler - men tiden vil vise, hvad det er, Nike har i ærmet til os. Samtidig kigger en gul farve samt et Nike-swoosh ud under sløret. Vi kan snart ikke vente længere...

En mand, der ikke har måtte vente, er Mario Gözte, som allerede har fået fingrene i den nye Nike Magista - og selv om Nike lader os kigge en lille smule med, har de naturligvis stadig pixelleret Götzes Magista fodboldstøvler. Det er klart.

Få seneste information om Nike Magista på e-mail eller sms. Sign up her.

Nike Magista bliver lanceret d. 6. marts 2014, og indtil sløret løftes kommer Nike til at tease os lidt mere endnu for, hvad vi kan vente os. Men hvad tror du, at Magista vil byde på, og hvad siger du til teaseren? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.