Adidas har noget i gære, og teaser for Primeknit, deres næste store, innovative lancering. Den kommer i morgen. Det bliver stort. Og du ved lige præcis hvor du skal klikken hen for at læse mere.

Det kan godt være, at Adidas har været gamet for fodboldstøvler længe, men det betyder ikke, at de ikke er med hvor det sker - tværtimod. Tyskerne har nemlig kørt innovationskanonen i stilling, og er klar med en helt ny, banebrydende Primeknit fodboldstøvle.

Det er ikke meget, Adidas vil ud med om deres nye fodboldstøvle, der lander i morgen, men de har på tværs af alle deres sociale platforme givet små hints om, hvad vi kan vente os når kalenderen rammer d. 27.02.14. Og hov, er det ikke tre Samba-farvede garnnøgler, der ruller over skærmen...?

Selve teaserbilledet giver et meget godt billede, da det viser en mangefarvet, strikket sag med teksten "the prime fit" - en førsteklasses pasform. Og OK, strikkede trøjer sidder som regel godt - men kan man benytte strik og vævning på en fodboldstøvle? Det kan faktisk lade sig gøre med Adidas' Primeknit-teknologi, som tidligere er benyttet på deres løbesko.

Primeknit laves ved at sammensmelte garn, hvilket tillader Adidas at justere materialet med hensyn til fleksibilitet og tykkelse, så Primeknit-overdelen bliver holdt så tynd og smidig som overhovedet muligt. Samtidig er den også lavet af garn, hvilket gør den ekstremt komfortabel, da den nærmest sætter sig som en sok rundt om foden - uden syninger eller andet, der kan forstyrre komforten.

Adidas' nyeste Primeknit fodboldstøvle lander i morgen, hvor du naturligvis kan læse meget, meget mere - og vi glæder os til at høre hvad I synes. Indtil videre er der dog åbnet for gæt - hvad tror du, at Adidas' seneste fodboldstøvle-innovation går ud på? Del dine tanker med os herunder-