I næste uge er der landsholdssamling for de fleste lande og Holland gør klar til at besøge Frankrigs hovedstad i deres optakt til VM. Nike varmer op ved at sende en lille teaser ud om Hollands nye VM landsholdstrøje der snart vil blive præsenteret. Hvad der helt præcist er i vente med den nye Holland VM hjemmebanetrøje kan vi dog ikke helt afsløre endnu.

Kigger vi på historien bag Oranjes landsholdstrøje, så ville det dog være højst usædvanligt, hvis vi ikke vil få en orange trøje at se. I hvert fald lægger Nike op til at landsholdstrøjen vil repræsentere Hollands velkendte farver med teksten In naam van Oranje (I Oranjes navn).

Nike har siden 1997 haft fornøjelsen af, at lave fodboldtrøjerne til total-fodboldens hjemland. Samarbejdet har kastet en hel del forskellige fodboldtrøjer af sig. Fælles for alle Hollands fodboldtrøjer er at de er overvejende orange.

Køb en af Hollands nuværende landholdstrøjer her

Orange er det hollandske kongehus farve, og det er af den grund at det hollandske landshold også spiller i farven, selv om flaget er blåt, hvidt og rødt. Det er faktisk kun sket en enkelt gang at Holland har haft en anden farve hjemmebanetrøje. Det var ved VM i 1934, hvor man spillede helt i blåt.

Vi glæder os rigtig meget til, at se den nye Holland VM hjemmebanetrøje. Men vi må altså vente lidt endnu før Nike endelig frigiver trøjen.

Se et tilbageblik på de sidste 10 års hollandske trøjer her

Så er der heldigvis ikke længe til at Hollands nye trøje kommer. Hvordan tror du at den kommer til, at se ud? Og hvad forventer du dig af hollænderne ved VM-slutrunden? Del dine tanker med os i kommentarfeltet, eller på Twitter og Facebook.