Unisport World Tour: Nike FootballX i Mexico City

03.06.2015

Skrevet af Jonathan

Joltter vendte i sidste uge hjem fra en imponerende rejse, som blandt andet bød på et visit til både Cristiano Ronaldo og Leo Messi’s barndomshjem. Den bød dog også på vilde oplevelser, som for eksempel et FootballX event i hjertet af Mexico City. Det har vi samlet en lille video om og du kan se den her.

I sidste måned bragte vi en lille bid af det event som Nike afholdt i Mexico City og som Joltter var blevet inviteret til at deltage i. Her fortalte Joltter med sine egne ord, hvordan det gik ned da nogle af Mexicos mest talentfulde 5-a-side spillere mødte frem for at promovere Nikes FootballX sko.

Vis dig frem med dine egne Nike FootballX sko lige her - kun 1.199,-

Ord kan dog kun berette om stemningen til en vis grad og derfor har vi sammensat en video med klip og reaktioner fra eventet, for at bringe oplevelsen helt ind til din stue. Jeg ved ikke med dig, men jeg sidder her og bliver lidt misundelig på Joltter…

Nike afholdt det her event i Mexico for at promovere deres nye FootballX kollektion. Men vi kunne godt tænke os at vide, hvad du egentlig synes om skoene. Hop ind på Facebook eller Youtube og del din mening med os.