I snart mange år har Sydkorea været fast inventar ved verdensmesterskaberne i fodbold. Faktisk har holdet fra den sydlige del af den koreanske halvø været kvalificeret til samtlige VM-slutrunder, siden de glade dage i Mexico i 1986. Til sommerens VM slutrunde får Sydkorea en meget flot udebanetrøje, som helt sikkert vil vinde stilpoint hos kendere af fodboldtrøjer verden over.

Således kom kvalifikationene også i hus denne gang. Koreanerne var dog ikke helt uheldige, for det var kun et enkelt mål der skilte Sydkorea fra Usbekistan.

Du kan allerede nu forudbestille den flotte Sydkorea VM Udebanetrøje - kun 599,-

Før i tiden var Sydkoreas udebanetrøjer blå, men siden at nationen selv var værter for VM i 2002, har man spillet med hvide udebanetrøjer. Det er den nye Sydkorea VM udebanetrøje også, og når man kaster øjnene på trøjen er det svært, at tage dem væk igen. Den er virkelig stilsikker, så der kan næppe være tvivl om at Heun-Min Son og de øvrige koreanske stjerner også vil tage godt imod den.

For at bevare de tre nuancer i landets flag hvid, blå og rød har Nike virkelig lagt sig i selen. Hvid danner meget tydeligt grundlaget for trøjen, mens der på højre skulder er en rød stribe, og på venstre skulder en blå stribe.

På det venstre bryst sidder det koreanske fodbodboldforbunds logo trygt. Tigeren er klar til, at gå til angreb hvis der skulle blive brug for det. Fodboldlandsholdet kaldes også for Taegeuk Krigerne. Taegeuk er blandt andet det blå og røde symbol der sidder i det koreanske flag.

Den nye Sydkorea VM udebanetrøje er lavet med en flot og relativ høj hals, der giver et klassisk snit til trøjen. Som en flot detalje så løber der på højre side af halsen et rødt og på venstre side blåt bånd.

Dette års sydkoreanske udebanetrøje er med største selvfølgelighed lavet af Nike. Det sydkoreanske fodboldlandshold har gået hånd-i-hånd med Nike siden 1996, og med så flot en trøje er der absolut heller ikke nogen grund til, at stoppe det samarbejde.

Sydkoreas nye udebanetrøje kan blive din. Forudbestil den allerede nu - 599,-

Trøjen er lavet i Nikes Dri-Fit materiale, der sørger for at lede fugt og sved væk fra kroppen. Det kommer der til at være god brug for i den brasilianske varme til sommer, og det er tanken bag, at spillerne kan præstere mere, når deres krop har en mere naturlig temperatur og ikke overopheder.

Til at udvikle trøjen har Nike scannet en række professionelle fodboldspilleres krppe ved hjælp af en 3D scanner. Dermed har de opnået et absolut perfekt fit, som giver fodboldspillerne mere frie og naturlige bevægelsesmønstre. Oven i det hele har Nike formået at skabe et stykke tøj, som også er 100% miljøvenligt ved at bruge genrbugt polyester og faktisk er hvert sæt også lavet i gennemsnit af 18 genbrugte plasticflasker.

Tilbage i 2002 da Sydkorea spillede VM på hjemmebane formåede holdet flot, at tilkæmpe sig en semifinaleplads. Om man kan gentage det nummer til sommer i Brasilien er nok lidt mere tvivlsomt. Dog så har koreanerne rimelige muligheder for, at komme videre fra gruppespillet, hvor Belgien, Algeriet og Rusland er modstanderne.

Vi er meget begejstrede for den nye koreanske udebanetrøje, men hvad synes du egentlig om den? Fortæl os din mening i kommentarfeltet eller på Twitter og Facebook.