Efter en lang vinterpause kom der endelig gang i de europæiske turneringer, hvor knock-out faserne er startet. Vi har taget et kig på nogle af de fodboldstøvler der skilte sig ud på de forskellige europæiske arenaer.

Alexandru Bourceanu (Trabzonspor) - Adidas Predator PowerSwerve Vi starter vores rundtur i Torino, hvor Trabzon var på besøg hos Juventus. I vinterpausen har tyrkerne erhvervet sig den rumænske midtbaneslider Alexandru Bourceanu fra Steaua Bukarest. Den rumænske landsholdspiller har fundet kærligheden i Adidas Predator PowerSwerve fodboldstøvlen, selvom der er kommet intet mindre end fire nye varianter af Predator-serien siden da.

Danny Collins (Nottingham Forrest) - Adidas Adipure 11Pro I En anden spiller der ser ud til, at holde fast i en gammel kending er Nottinham Forrests Danny Collins. Den solide walisiske forsvarsspiller holder stadig fast i den første udgave af 11Pro-modellen og så endda i den elegante farvevariant hvid/sort/guld.

Diego Costa (Atletico Madrid) - Adidas F50 Adizero Efter længere tids spekulation kunne Adidas i starten af måneden endelig offentliggøre at Diego Costa har skrevet under med det tyske mærke. I sin første Champions League kamp, som officiel Adidas spiller, lynede dan brasiliansk-fødte spanier, da han scorede til 1-0 i Atleticos sejr ude over AC Milan.

Jordi Alba (FC Barcelona) - Adidas F50 Adizero III Egentlig havde den elegante venstreback taget den helt nye Adizero-model til sig, men i de seneste par uger er han pludselig hoppet to generationer tilbage. Han har, af hidtil ukendte grunde valgt, at spille i den tredje generation af Adizero fodboldstøvlen. Vi er spændte på, at se om han snart er tilbage i den nye variant af Adizero eller om han laver en "Toni Kroos" og stædigt holder fast i en gammel model.

Lionel Messi (FC Barcelona) - Adidas F50 Messi Adizero I storkampen mod Manchester City gav Messi debut til sine helt nye og eksklusive fodboldstøvler. Adidas F50 Messi Adizero fodboldstøvlerne viste hurtigt sit værd. Messi fik chancen fra ellevemeter-pletten i begyndelsen af anden halvleg, og det var derfor en ren formsag for argentineren, at bringe sig på måltavlen.

Mattia De Sciglio (AC Milan) - Adidas Adipure 11Pro Den italienske landsholdspiller var en fast mand i Adizero fodboldstøvlerne, ind til at den nye variant af Adipure fodboldstøvlen kom i november måned. Her var han hurtig til, at skifte over til den lilla samba-variant af Adidas' klassiker-støvle, men nu ser det ud til at De Sciglio foretrækker en lidt mere afdæmpet farvevariant af Adipure-modellen.

Marco Russ (Eintracht Frankfurt) - Nike CTR360 Maestri III Reflex Frankfurt var på noget af en Herkules-opgave, da man var gæster hos Porto. Nede med 0-2, så det da også skidt ud for tyskerne men på et par gyldne minutter imod kampens slutning lykkedes det, at redde en uafgjort i land. Midtstopperen Marco Russ spillede kampen i den flotte hvide udgave af Nike's kontrol-fodboldstøvle Nike CTR360 Maestri.

Samir Nasri (Manchester City) - Adidas Prototype Forud for Champions League-braget mod FC Barcelona trænede Manchester Citys franske stjerne Samir Nasri i en særdeles interessant fodboldstøvle. Modellen ligner unægteligt den som bl.a også Per Mertesacker er set i. Det bliver spændende, at se hvad Adidas har i vente. Til kampen mod Barca var Nasri dog tilbage i sin normale Predator LZ i pink. Hvad tror du det er for en fodboldstøvle som Nasri tester?

Carlos Tevez (Juventus) - Nike Tiempo Legend V Til Juventus' kamp mod Trabzonspor var Carlos Tevez igen, at finde i den flotte launchfarve af Nike Tiempo Legend V fodboldstøvlen. Tevez har længe været fast mand i Nikes komfort-støvle. Sammen med sine holdkammerater fik Carlos Tevez et ganske udmærket udgangspunkt da man slog det tyrkiske storhold med 2-0.

Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint Germain) - Nike Mercurial Vapor IX I Leverkusen var Paris Saint Germain på besøg, og det endte i en ren Zlatan-opvisning. Først scorede den svenske megastjerne på straffespark, og senerehen sparkede han med et dommedagshug franskmændene snublende nær på kvartfinalerne. Man kan sige, hvad man vil om Ibra, men en ting er helt sikkert: He dares to Zlatan.

Hvad synes du var det mest opsigtsvækkende i de europæiske kampe? Hvad har vi overset? Fortæl os din mening her i kommentarfeltet eller på Twitter og Facebook.