For, at fejre lanceringen af Lionel Messis nye signatur-fodboldstøvler har vi lavet et helt kampagne-univers. Her kan du komme helt tæt på Messis fodboldstøvler, samt det øvrige Adidas gear der høj-aktuelt fra for den lille argentiner.

Fire år i træk, fra 2009 til 2012 er Lionel Messi blevet kåret som planetens bedste fodboldspiller. Adidas har også lavet flere fodboldstøvler til deres guldfugl. Ingen af de fodboldstøvler, når dog den nye Adidas F50 Adizero Messi signaturstøvle.

Det er en fodboldstøvle lavet helt specielt til den argentinske troldmands fødder. De mange farver er inspireret af Adidas' Samba Pack, der kom på markedet for et par måneder siden. Det skal hylder samba-rytmerne, som Lionel Messi med garanti også vil vise ved sommerens VM-slutrunde i Brasilien.

Er den nye Adidas F50 Adizero noget for dig? Forudbestil dit eget par i dag. - 1679,-

Den nye Messi fodboldstøvle er lavet med en overdel af Hybridtouch på hele overdelen, og således er der ikke noget Speedfoil i hælen som på en normal Adizero. Hybridtouch er Adidas' kængurulæderemulerende materiale - og da Messi er kendt for at være glad for læder, var det oplagt at lave hele hans fodboldstøvle i Hybridtouch. Til gengæld er pløsen blevet lavet af Speedfoil med en blød kant af ruskind for at holde vægten nede.

Lionel Messis nye fodboldstøvler fik sin debut i tirsdags, da Messi sammen med resten af FC Barcelona var gæster på Etihad Stadium til Champions League-kampen mod Manchester City. Det var også i denne kamp at den helt nye Champions League fodbold, der bruges i alle knock-out kampene for første gang kom i brug. Med største selvfølgelighed fik Messi scoret, da han bragte Barcelona på 1-0 på et straffespark.

En anden fodbold som Lionel Messi nok også glæder sig gevaldigt til, at spille med er den officielle VM-fodbold Adidas Brazuca. Det argentinske landshold er i gruppe med Bosnien-Hercegovina, Nigeria og Iran ved VM, så det sydamerikanske hold må regnes som favorit til, at gå videre til slutspillet.

adidas, messi, adizero, lionel messi fodboldstøvler, unisport, unisportstore

Sørg for, at tage et kig på vores flotte kampagneside. Hvad synes du om de nye Adidas F50 Adizero Messi fodboldstøvler? Fortæl os din mening her i kommentarsporet, eller på Twitter og Facebook.