Adidas lancerede i går en splinterny signaturstøvle til Lionel Messi, som velnok er den mest farverige støvle nogensinde fra tyskerne. Jakob har haft støvlen i studiet, og i dag kan du komme med bag om Messis nye Adidas F50 Adizero fodboldstøvler.

Når man er en af verdens absolut bedste spillere, er tingene nogle gange bare lidt sjovere - og det er bl.a. også tilfældet for Lionel Messi, der netop har fået sin tredje signaturudgave af sin Adidas F50 Adizero fodboldstøvle.

Messis nye fodboldstøvle kommer med de populære Samba-farver, som Adidas også har benyttet til deres Samba Pack samt deres Copa Mundial Samba Pack, som begge er inspireret af værtsnationen for VM 2014, Brasilien.

Forudbestil Adidas F50 Adizero Messi allerede nu - kun 1.679,- kr.

For at sikre sig, at Messi er godt klædt på og kan spille sig varm til VM, har Adidas givet ham en ny signaturstøvle, som han giver debut til i aften mod Manchester City i Champions League - men det er ikke blot en Adizero med lidt ekstra farver på.

Faktisk er Adidas F50 Adizero Messi lavet med en overdel udelukkende af Hybridtouch, som er Adidas' læderemulerende materiale, og samtidig har de rykket det lette Speedfoil-materiale, der normalt sidder på hælen af Adizero, op på pløsen i stedet for. Dette giver Leo Messis fodboldstøvle en helt unik sammensætning, som er lavet udelukkende til ham.

For at sætte lidt mere fokus på Messis nye støvle har Jakob taget den med i studiet for at give en kort præsentation af den farverige fodboldstøvle - og hvordan det gik ned, kan du se herover.

Er Adidas F50 Adizero Messi noget for dig? Forudbestil dit par her - kun 1.679,- kr.

Hvad siger du til Lionel Messis nye signatur-støvle? Er de mange farver noget for dig - og kunne du se dig selv hoppe i fodboldstøvlen? Del meget gerne dine tanker med os herunder.