Spurs går klassisk til værks | Nye trøjer til Nordlondon fra Nike

18.07.2019

Skrevet af William

Mange Tottenham-fans har ventet tålmodigt. Nu er ventetiden ovre, da Nike præsenterer de nye hjemme- og udebanetrøjer til Spurs. De er begge i klassisk Tottenham-stil.

Resultaterne er blevet bedre og bedre for Tottenham Hotspur de seneste år. Faste placeringer i Top 4 over rivaler som Arsenal, Chelsea og Manchester United gør mange fans tilfredse. Sidste sæson kom holdet endda i Champions League-finalen, hvor man dog tabte til Liverpool.

Nederlaget var et bittert, men stolt øjeblik for Spurs. Klubben har haft det svært i forhold til sine rivaler de seneste årtier. Men Champions League-finalen kan være starten på en storhedstid i klubbens historie. Og nu er man klar med nye trøjer til at skyde det hele igang!

Nike og Tottenham har samarbejdet siden sommeren 2017. Og som altid, så er hjemmebanetrøjen hvid og blå. Men sammenlignet med sidste sæsons trøje, der havde en blå blok på den nederste del for at matche de blå shorts, så er den nye mere simpel. Og udebanetrøjen har taget inspiration fra trøjerne i 1980'erne. Lad os kigge på de nye Spurs-trøjer:

Fortsættes nedenfor

Vi starter med hjemmebanetrøjen. Det er et comeback til den klassiske, enkle hvide trøje. Den har et V-hals, hvor kanten er i en typisk mørkeblå farve. Denne mørkeblå er også set for enden af ærmerne. Trøjen af har subtilt design på fronten med en masse små mesh-paneler. Og så har den det nye, store Spurs-logo og et Nike Swoosh på brystet - og selvfølgelig sponsoren AIA i en rød farve, som de plejer at gøre det.

Udebanetrøjen har lidt af en retro-vibe over sig. Den er inspireret fra klubbens trøjer i 1985. Disse trøjer havde en række af tynde striber henover brystet. Og Nike har taget dette grafiske design og sat det på den nye udebanetrøje. Striberne er gjort en del tykkere, men det er stadig en fin reference til fortiden. De er lavet i en næsten lilla farve. Udebanetrøjen har også det store Spurs-logo, Swoosh og AIA på maven - alle disse i hvid. Vi er ret sikre på, at denne trøje bliver populær blandt klubbens fans!

Hele sættet vil have blå shorts og hvide sokker til hjemmekampene. Og et helt blåt sæt, når Spurs skal væk hjemmefra.

Trøjerne kan købes hos Unisport fra i dag. Du kan finde din egen og vise din støtte klubben.