Vi kunne i går løfte sløret for den nyeste af Nikes hyldester til legendariske VM støvler, da den helt nye Nike Mercurial Vapor IX 02M blev lanceret. Vi er nu klar med vores helt egen hyldest til den flotte støvle, fordi vi har dedikeret et helt univers til den nye støvle, som er baseret på ’El Fenómenos’ gamle Mercurial fra 2002.

Vores seneste kampagneside tager dig helt tæt på den nye Nike Mercurial Vapor IX 02M, hvor du kan komme hele vejen rundt om støvlen, komme helt tæt på de små detaljer og så endda lidt til. Der er også et glædeligt gensyn med den originale Nike Mercurial Vapor I Chrome/Lime, som R9 huggede kasser ind med under VM 2002.

Nike Mercurial Vapor I var teknologisk helt banebrydende og derfor perfekt til en så banebrydende spiller som R9. Der blev kun lavet 4600 eksemplarer verden rundt, men de heldige få ejere fik en støvle i særklasse. Det var den første støvle der brød den berømte 200 grams mur og med en overdel helt uden syninger, var der gearet op til en støvle med massere af fart of mål i, hvilket Ronaldo også fik bevidst i stor stil til VM 2002.

Du finder vores omfattende Nike Mercurial Vapor IX 02M-univers lige her

På samme måde som den originale støvle var en teknologisk perle i sin tid, så er den nuværende Nike Mercurial Vapor IX det nu. Det ultratynde Teijin OLM 12 mikrofiber giver en fantastisk føling med bolden. Endvidere er fodboldstøvlen også udstyret med All Conditions Control-teknologi, der giver det samme greb på bolden i vådt føre som der opnås i tørvejr.

Selvom hans hårstil under VM 2002 måske tydede på andet, så beviser Ronaldos valg af støvler, at han er en mand med sublim smag. Nu er den flotte støvle reinkarneret som den nye Nike Mercurial Vapor IX 02M og derfor ærer vi den hæderkronede støvle med en flot ny kampagneside.

ALT_TAG

Den nye hyldest fra Nike gør virkelig inkarneret støvlenørder, som os her hos Unisport, rigtig glade. Der er en speciel aura af nostalgi omkring den nye Nike Mercurial Vapor IX 02M og den har vi videreført til vores nye kampagneside. Er den nye farvevariant noget for dig? Og tror du Nike har andre es i ærmet op mod det forstående VM? Fortæl os det i kommentarfeltet herunder, eller på Twitter og Facebook.