Forventningerne til "Los Albicelestes" bliver nok aldrig højere end i år. Med et VM der afholdes et stenkast fra deres egen baghave og Lionel Messi, som endelig ser ud til at have slået for alvor til på landsholdet, så forventer det argentiske folk ikke andet end guld. Med en traditionel udebanetrøje, gør Adidas sit til at hjælpe argentinerne på vej.

Fodbolden sitrer i de argentiske gader og håbet om at VM trofæet igen finder vejen hjem til Argentina siden 1986 har aldrig været højere. Dengang blev turneringen afholdt i Mexico og Argentina havde en vis Maradona til at male mesterværket for dem. På overfladen er der ikke meget der har ændret sig. Maradona er blevet skiftet ud med Messi og trøjerne ligner næsten sig selv.

Kunne du tænke dig at støtte Agüero, Messi og alle de andre, så kan du få den nye Argentina udebanetrøje lige her - kun 549,-

Med Argentinas udebanetrøje har Adidas bevaret de marine/mørkeblå farver som i årevis har har domineret den argentinske udebanetrøje. Trøjen er blevet delt i to, med overdelen i mørkeblå og underdelen i marineblå. Dertil er der blevet overlagt nogle horisontale striber med skrå streger i skiftevis marineblå og mørkeblå. Dermed overfører Adidas den unge og moderne stil fra hjemmebanetrøjen, som samtidig også hylder traditionen.

Rundt omkring på trøjen er der også blevet diskret plads til guldfarven, som repræsenterer de gule farver fra solen på Argentinas flag. Blandt andet er Argentinas emblem blevet designet helt i guld, kun brudt af de hvide og lyseblå farver fra flaget. Og de har da heller ikke glemt de to stjerner øverst, som repræsenterer Argentinas hidtidige to VM-titler.

Ligesom med hjemmebanetrøjen, er udebanetrøjen også lavet i Adidas' adizero-teknologi. Teknologien, der som bekendt holder trøjen tør og åndbar, er helt sikkert noget som falder i god jord hos Argentinas stjerner. Dermed skal de ikke bekymre sig om at blive tunge, når de skal ud og kæmpe for deres nations stolthed. Det bliver spændende at se, hvad Messi og co. kan præstere i Adidas' hyldest til landsholdets historie.

Kunne du tænke dig at støtte Agüero, Messi og alle de andre, så kan du få den nye Argentina udebanetrøje lige her - kun 549,-

I år vil det være 28 år siden at Argentina sidst kunne løfte VM-trofæet over hovederne. Så der er ikke noget at sige til at nationen sulter efter guldet. Tror du på Argentina i år? Og hvad siger du til deres klassiske landsholdstrøjer? Del gerne dine tanker med os i kommentarfeltet her, på Twitter og Facebook.