Nike fortsætter med at fejre deres ikoniske Tiempo fodboldstøvle med en helt speciel præsentationsbox, der samler både Tiempo Legend V fodboldstøvlen og Tiempo 94 sneakeren i en lækker, indbydende indpakning. Vi ser nærmere på den her.

I år er det 20 år siden, at den første Nike Tiempo-støvle så dagens lys, og den ikoniske Tiempo Premier fra 1994 anses som en ekstremt vigtig del af Nikes DNA når det kommer til fodbold.

Her, 20 år senere har støvlen udviklet sig en del, og har endda fået tilnavnet Legend V. Det allernyeste skud på Legend-stammen holder dog stadig fast i de klassiske dyder, men har naturligvis også fået Nike allernyeste og mest innovative teknologier under kølerhjelmen.

Men for at holde fast i den klassiske arv, som Tiempoen har, så vi i december også lanceringen af Tiempo 94 sneakereren, som hylder det ikoniske design fra den oprindelige fodboldstøvle - blot som sko, så man kan have fodbolden med sig overalt man går.

For at fejre Tiempoens 20-års fødselsdag har Nike derfor valgt at samle det moderne og det klassiske - og det har givet denne ekstremt limiterede og eksklusive præsentationsbox, hvor både Nike Tiempo Legend V og Tiempo 94 er taget med.

Boksen er lavet i blot 94 par i hele verden - vi har nr. 41 - og når man åbner den mødes man af en inspirerende tekst omkring Tiempo-siloens historie. Et lille twist er, at de mange huller faktisk danner den oprindelige Tiempo-støvle fra 94. Typisk sans for detaljen fra Nike.

Men der er mere. Selvfølgelig er der det. Når papiret løftes, mødes man af to støvletasker i af lækkert læder i både hvid og sort. Den hvide lædertaske indeholder den moderne Legend V, hvor den sorte indeholder den klassiske Tiempo 94 - og dermed markerer præsentationsboxen altså, at Tiempo både er moderne og klassisk på samme tid.

Vi kunne vanen tro ikke holde fingrene i ro, og måtte straks pakke op for det lækre Tiempo-fodtøj, som mødte os i boxen. Tiempo Legend V fodboldstøvlen er først på menuen, og er resultatet af flere års forskning og spillerfeedback fra Nike.

Den seneste generation af Tiempo Legend er nemlig lavet med en superblød overdel af kængurulæder, som takket være et bikubelignende, hurtigttørrende materiale på indersiden er lavet supertyndt og derfor sidder tæt og lækkert til din fod. Tiempo handler om lækkert læder - og den arv lever Legend V godt op til.

Tiempo Legend V er dog også lavet til at undgå nogle af de klassiske ulemper ved naturligt læder, nemlig at det suger vand - og derfor er fodboldstøvlen udstyret med Nikes unikke Hypershield-teknologi, der gør at den optager 73 % mindre vand end Legend IV.

Du kan få din egen Tiempo Legend V lige her - kun 1.259,- kr.

I den sorte pose finder vi Tiempo 94, som er lavet med henblik på at hylde designet fra den første Tiempo-støvle samtidig med at give en lækker sneaker-oplevelse. Den er naturligvis sort med et hvidt Nike-swoosh, og samtidig udstyret med den ikoniske pløs fra Tiempo Premier - som dog kan tages af, hvis man vil. Med andre ord er sneakeren en ret god måde at tage Legend-ånden med sig både på og uden for banen.

Er Tiempo 94 noget for dig? Bestil den allerede nu - kun 854,- kr.

Normalt ville denne eksklusive Tiempo præsentationsbox være noget, som vi ville udstille i Unisport HQ sammen - men vi tænkte, at vi ville give den til en rigtig Tiempo-spiller. Faktisk er Team Unisport på farten i dette øjeblik og på vej til en heldig fodboldspiller, som har gjort sig fortjent til en lille Tiempo-overraskelse - og som ingen ide har om, at vi kommer. Er det dig? Hvem ved? Stay tuned.

nike, tiempo, nike tiempo legend, nike tiempo legend V, unisport, unisportstore Hvad synes du om den eksklusive Tiempo præsentationsbox? Kunne du forestille dig at have sådan en stående derhjemme? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.