Skab din egen Silver Storm med Nike Magista Obra og Opus

03.06.2015

Skrevet af Jonathan

Mens sæsonen efterhånden er afsluttet for de største europæiske ligaer, så har Nike på symbolsk vis fadet farverne ud og leveret en ny kollektion domineret af grå nuancer. Men hvis grå normalt repræsenterer det kedelige, så gør Silver Storm Pack da helt sikkert en ende på den påstand.

En af de ting Nike går notorisk op i med deres produkter er designet. Det ville bestemt ikke være en underdrivelse at sige at der lægges mindst lige så meget energi i det visuelle udtryk, som de tekniske aspekter. Den nye Silver Storm Pack er på alle måder en cementering af den påstand.

Kom ud og skab din Silver Storm med de seneste Magista Obra og Opus fra Nike - fra 1.649,-

Magista Obra og Magista udgør playmakerens rolle i Nikes startopstilling. Men det er bestemt ikke kun den ustoppelige playmaker som Iniesta og Pogba, der viser talenterne frem i Magista. For eksempel vil Patrice Evra og Javier Mascherano og Sergio Busquets også skabe deres egen Silver Storm når Champions League finalen fløjtes i gang på lørdag.

Med Magista Obra og Magista Opus har Nike skabt en skarp kontrast mellem grå og turkis nuancer. Et stilet design, som vi vil kunne se på banen på lørdag og ikke mindst til Copa America. Vi kan slet ikke vente med at se den i aktion...

ALT_TAG