G-Form er tilbage | Se de nyeste benskinner

10.07.2019

Skrevet af William

Er du klar til den nye sæson? Er du sikker? For G-Form har lige givet dig mulighed for at blive endnu mere beskyttet og klar til de store kampe på banen. Det er tid til G-Form PRO-S Blade.

G-Form revolutionerede produktionen af benskinner for flere år siden. Teknologien i deres skinner var ny for alle. De har vist os, at benskinner ikke behøver være en kedelig del af fodbold, men et sted, hvor man virkelig kan sørge for at have udstyret i orden.

Nu viser G-Form deres evner igen med de nye PRO-S Blade benskinner. Lad os bare sige, at vi er vilde med dem. Lad os tage et kig på dem sammen.

Fortsættes nedenfor

Tidligere modeller som PRO-S Elite gav os en benskinne, der var en del af en sok - eller et sleeve - uden at føles kluntet eller have en nødvendighed for brug af strømpetape. Nu er produktet blevet optimeret yderligere.

Nu er benskinne og sleeve blevet delt op i to. Men funktionaliteten er kun blevet bedre. De to dele giver dig mulighed for selv at vælge, hvordan du vil bære dine benskinner. Du kan bruge skinnerne alene under en fodboldstrømpe og eller kan du anvende det komfortable sleeve til ekstra støtte og for at holde benskinnerne på plads.

G-Form anvender stadig deres patenterede Reaction Protection Technology (RPT), der er blødt og komfortabelt, når du løber, men som bliver stift ved et slag eller spark. Benskinnerne indeholder molekyler der trækker sig væk fra hinanden, hvilket betyder, at materialet er fleksibelt og blødt. Hvis der kommer et hårdt slag eller spark, så bliver materialet hårdt på et splitsekund - og de absorberer energien fra slaget, så du får den bedst mulige beskyttelse.

Og for lige at tilføje lidt mere til sidst - benskinner og dertilhørende sleeve kan vaskes i maskine. Hvilket er meget rart for os allesammen...

Vi er helt vilde med de nye G-Form PRO-S Blade. Hvis du vil have fat i dit eget bare, så kan du finde dem her.