I lørdagens tidlige Premier League-kamp tog Liverpool imod Arsenal hjemme på Anfield Road. Arsenal-spillerne havde gode minder herfra da de tidligere på sæsonen vandt med hele 6-3 på Liverpools bane. Denne gange gik det dog væsentlig værre! Allerede efter 4 minutter scorede Crouch sit første mål. Efter flot opspil i højre side af Pennant og Arbeloa kom Crouch først på indlægget og bragte Liverpool foran med 1-0. 10 minutter før pausen var han så igen på pletten. Efter et smukt indlæg fra Aurelio steg to-meter-manden til vejrs og øgede til 2-0 som var resultatet ved pausen. Efter en times spil ville danske Daniel Agger også lege med. Iført Adidas - Absolute Sort/Rød snittede han et frisparksindlæg videre forbi Lehmann i Arsenal målet. 3-0 til Liverpool og kampen var stort set lukket. Arsenal fik dog skabt en smule spænding tilbage da de efter 73 minutter fik reduceret til 1-3 ved Gallas. Spændingen blev dog for alvor tilintetgjort da Crouch fuldendte sit hattrick efter 81 minutter. Dermed fik Liverpool taget revanche med en stor og meget sikker sejr. Køb Crouchs hattrick-støvle, Puma - Velocity, her!