Efter at have set det ikoniske diamant-logo forsvinde fra flere og flere engelske klubber er Umbro nu tilbage i toppen af engelsk fodbold efter de i går annoncerede en ny aftale med Everton.

Således overtager Umbro sponsoratet af Evertons tøj fra 2014/2015-sæsonen i en aftale, der som udgangspunkt løber i 5 sæsoner. Det er faktisk ikke første gang Everton spiller i Umbro, da den blå Liverpool-klub har været sponsoreret af mærket intet mindre end 3 gange før.

Første gang var mellem 1974 og 1983, hvorefter Umbro igen kom på brystet af Evertons dragter fra 1986-2000. Derefter flirtede Everton med PUMA i 4 år, hvorefter Umbro igen fik fornøjelsen af at vise deres ikoniske diamant frem mellem 2004 og 2009. Nu er det engelske mærke - der ironisk nok stammer fra Manchester - igen tilbage i en aftale, der mindst løber frem til 2019.

Skiftet markerer Umbros tilbagevenden til toppen af engelsk fodbold med dragtsponsorater efter at mærket blev opkøbt og solgt af Nike, der endte med at overtage mange af deres sponsorater med eksempelvis Manchester City. Nu står Umbro på egne ben igen, og det fejrer de med en lang aftale med Everton - som samtidig vil være eneste klub der spiller i Umbro næste sæson i Premier League.

Roberto Martinez, Evertons Manager, siger at "alle i klubben er ikke bare glade, men spændte, over at være tilbage i Umbro-diamanten fra næste sæson."

Og det er ikke kun i Everton-lejren, at de er glade. Således siger Paul Nugent fra Umbro, at "Everton-fans kan forvente smarte, moderne og vigtigst af alt UNIKKE dragter næste sæson."

Godt nok er det normalt tredje gang, der er lykkens gang, men måske fjerde forsøg ender med et langt og lykkeligt forhold for Everton og Umbro. Hvad siger du til den nye aftale, og glæder du dig til at se Evertons nye Umbro-dragter i næste sæson? Del meget gerne dine tanker med os herunder.