Officielt: Manchester City x PUMA | Blue Moon bliver taget til New Levels næste sæson

28.06.2019

Skrevet af Zlatko

Der har været meget snak de seneste par måneder, når der kommer til Manchester City, og nu er det endeligt officielt – det er tid til at tage det til New Leveles med Manchester Citys nye 209/20 Hjemme- og Udebanetrøjer lavet af PUMA.

Manchester City Hjemmebanetrøje

For første gang nogensinde bliver det PUMA, som skal være officiel trøjesponsor for Manchester City shirts. Det nye samarbejde handler om at fejre Manchester City, da de vandt 2018/19 Premier League-sæsonen, samt fejringen af 125 år som klub i den næste sæson.

Den nye Manchester City 2019/20 Hjemmebanetrøje er mere eller mindre en klassisk Manchester City-trøje, da den kommer med den velkendte lyseblå farve krydret med lilla detaljer. Disse lilla detaljer er ikke noget der udsædvaneligt på en Manchester City-trøje, da de tidligere har kørt denne kombination, så det bliver fantastisk at se den i Premier League igen. De lilla detaljer er placeret på sponsorlogerne, PUMA-logoet og ærmerne, da PUMA er kendte for at toppe deres designs af med nogle fede ærmer.

Til slut har PUMA også tilføjet ’125 years’ lige under Manchester City-logoet, som er en reference til deres historie som en klub.

Fortsætter nedenfor.

Manchester City Udebanetrøje

Den nye Manchester City Udebanetrøjer ligner ved første øjekast blot en almindelig sort trøje, dog er den mere end dette. Det er ligesom at PUMA har taget den legendarisk ‘Hacienda’-natklub i Manchester og placeret den på trøjen. Et tilfælde? Det tror vi næppe på, da det er tid til at fejre den blå del af Manchester. Manchester City 2019/20 Udebanetrøjen er lavet med en sort base, mens blå, gule og røde detaljer er at spotte.

PUMA har tilføjet gule detaljer på Etihad Airways-logoet, hvor de røde detaljer er synlige på det ene ærme og PUMA-logoet, og til sidst kan man se de blå detaljer på den anden ærme og Nexen Tires-logoet, ligesom diskotekslyset fra Hacienda, eller de ikoniske vægge fra natklubben. Derudover har PUMA også tilføjet et gult og sort bånd på det ene skulder, som er lavet i det samme mønster som søjlerne i natklubben, så du kan kun forestille dig, at det er festlige tider i Manchester City med disse 2 fede trøjer.

Bliv klar til at fejre Manchester City med dine egne trøjer lige her hos Unisport. De er tilgængelige fra I DAG, så vær sikker på at få din trøje lige som Sergio Agüero, Kevin De Bruyne, Gabriel Jesus og resten af City-truppen.


Find din Manchester City-trøje her.