Tilbage til retro-tiden | Arsenal er klar med den nye 2019/20-Hjemmebanetrøje

28.06.2019

Skrevet af Milan

25 år efter deres sidste samarbejde, har adidas og Arsenal endelig slået sig sammen igen. De er klar med en ny 2019/20-hjemmebanetrøje inspireret af det ikoniske røde og hvide design - en ægte hyldest til det tidligere partnerskab The Gunners og adidas delte i 80'erne og 90'erne.

Sidste gang vi så Arsenal iført det velkendte rød-hvide adidas spillersæt var mellem 1986-1994, hvor vi oplevede stjernespillere som Ian Wright, David Seaman og Tony Adams brillere på banen. Under netop denne periode tog ovenstående legender del i, at hjælpe klubben med at vinde flere trofæer i den berømte hjemmebanetrøje, herunder det engelske mesterskab i '89 og '91, FA Cuppen i ’93 og UEFA Cuppen '94'en - en særdeles succesfuld periode i Arsenals historie.

Nu er The Gunners klar med en ny (eller rettere sagt gammel) trøje-sponsor, da de bringer nogle af de mest ikoniske Gunners trøjer tilbage med adidas som deres officielle trøje-sponsor. Den nye 2019/20 Arsenal-hjemmebanetrøje bibeholder den originale røde farve samt de legendariske hvide ærmer, og holder sig altså til den traditionelle Arsenal-hjemmebanetrøje fra ’86. Trøjen indeholder endvidere de anerkendte tre hvide striber henover skuldrene, der symboliserer adidas varemærket.

Kigger vi videre på hjemmebanetrøjen ser vi, at adidas- og Fly Emirates-logoet såvel som kraven naturligvis er hvidt, selvom kraven og ærmerne også indeholder en tynd marineblå stribe, hvilket gør den lidt mere moderne og stilfuld.

Selvom der som sådan ikke er blevet tilføjet bemærkelsesværdige elementer, ser vi alligevel at "Visit Rwanda" (Besøg Rwanda) placeret på venstre side af ærmet, er blevet klubbens ærme-sponsor, som illustreret på billederne ovenfor.

Det klassiske nye spillersæt fuldendes med hvide shorts og strømper samt røde og marineblå striber på strømperne der omfavner klubbens forkortelse, AFC.

Vi håber på at se Lacazette, Aubameyang og Mkhitaryan udmærke sig ligesom ovenstående legender, alt imens de sørger for at bringe trofæer hjem til Emirates.


Find den nye Arsenal-hjemmebanetrøje her