Når man bliver så dygtig en fodboldspiller, at støvlemærkerne vil skrive kontrakt med en, så åbner der sig nogle helt fantastiske døre. Vi har fået fingre i et par helt specielle Warrior Sports fodboldstøvler, der er lavet til Liverpools Habib Kolo Toure.

Det er ikke længe siden at vi så Robin van Persie i et par modificerede Adidas F50 Adizero, fodboldstøvler. I dag kan vi præsentere et mindst lige så specielt par fodboldstøvler. Liverpools Habib Kolo Toure er på kontrakt med fremadstormende Warrior Sports. Og det amerikanske mærke har virkelig lagt sig i selen for, at imødekomme Kolo Toure's krav til et par fodboldstøvler.

Ivorianeren skrev under på en støvlekontrakt med Warrior i december. Et af Kolo Toures krav må have været, at kunne spille i læder fodboldstøvler. Vi har fået et par af en fodboldstøvle, der ved første øjekast ligner en ganske ordinær Warrior Skreamer S-Lite fodboldstøvle. Men det er det langt fra.

Når man ser nærmere på fodboldstøvlen, bliver det tydeligt at denne langt fra er en normal Skreamer S-Lite. Overdelen er nemlig ikke lavet i det tynde og lette mikrofiber materiale, som Skreamer S-Lite normlat kommer i. Nej, denne fodboldstøvle er lavet i K-Lite. Faktisk kan vi nu godt afsløre at denne støvle er en Warrior Spors Skreamer K-Lite fodboldstøvle, der er forklædt som en S-Lite model.

Udover at den er lavet i læder, så er der nogle andre ting på fodboldstøvlen, der afslører dens sande identitet. Den karakteristiske gummibelægning der er på forfoden af en S-Lite fodboldstøvle, er kun malet på Kolo Toures støvler. Historien melder desværre ikke noget om, hvorvidt Toure ikke ønsker, at have gummi-panelet på forfoden eller om Warrior ikke har kunne få det til, at fungere ordenligt på en læder fodboldstøvle.

Det store Warrior mærke der sidder på støvlen, er ikke lavet i samme bløde gummi, som det er tilfældet på en normal Skreamer S-Lite. Det er i stedet lavet i samme hårde plast materiale som det kendes fra K-Lite varianten af Skreamer fodboldstøvlen.

Knopperne har Warrior Sports ikke gjort så meget for, at skjule. På denne farvevariant af Warrior Sports Skreamer S-Lite fodboldstøvlen er SG-knopperne gule, men på denne unikkke fodboldstøvle er det bare helt almindelige jernknopper uden farvebelæging, der sidder på.

Som det naturligvis også hører sig til for en professionel fodboldspiller, er denne fodboldstøvle lavet nøjagtigt efter Kolo Toure's fod, så han har det perfekte fit i støvlen. Endvidere er Elfenbenskystens flag, samt Toures eget navn også, at finde på fodboldstøvlen. En mere personlig fodboldstøvle kan næppe findes.

Vi synes at det har været spændende, at få et indblik i hvordan de bedste spillere i verden kan få lavet deres fodboldstøvler fuldstændig som de gerne vil. Hvad synes du om denne fodboldstøvle? Hvis du kunne få lavet din helt egen støvle, hvordan skulle den så være? Fortæl os din mening i kommentarfeltet eller på Twitter og Facebook.