Ny Mizuno Morelia II-farvekollektion | En hyldest til den japanske designkunst

28.06.2019

Skrevet af Lukas

Mizuno er kendt for sine håndlavede fodboldstøvler, som altid udtrykker det japanske brands kærlighed for design og kvalitet. Nu er Mizuno klar til at give deres Morelia II endnu mere kærlighed med denne kongeblå og guld udgave af støvlen.

Mizuno Morelia

Mizuno-fodboldstøvler befinder sig på den absolutte øverste hylde, når det kommer til design, kvalitet og ingeniørarbejder, og du kan tydeligt mærke, at det japanske brand ligger en masse hjerte og arbejde i at skabe disse fodboldstøvler. Morelia-kollektionen blev lanceret tilbage i 80'erne, hvor den var den store konkurrent til den klassiske Copa Mundial. Allerede dengang imponerede Mizuno med deres evne til at skabe en af de letteste læderstøvler på daværende tidspunkt, hvilket afspejlede den perfektionistiske produktionstraditionen i Japan, samtidig med at være flere år foran deres konkurrenter.

Det er disse stolte traditioner, Mizuno ønsker at hylde med deres seneste farvekollektion for deres Mizuno Morelia II, hvor ingeniørarbejde, konstruktion og design er nøgleordrene bag Mizunos håndværk. Kombinerer man disse ting, får man en moderne version af Mizuno Classic, der er lavet i en lækker kongeblå farve med gyldne detaljer for at toppe dette look. Med andre ord; En sprød farvekollektion fra Mizuno.

Fortsætter nedenfor.

Mizuno Morelia er en del af Mizunos Made in Japan-serien, hvilket er kvalitetsmærket for håndlavede fodboldstøvler. Ja, du læste rigtigt, håndlavede! For at sikre den allerhøjeste kvalitet, laver Mizuno deres Made in Japan-støvler i hånden, hvor de tilmed kun anvender håndplukkede materialer. En af processerne, Mizuno bruger til at skabe deres unikke pasform, er deres 24 timers tilpasning af overdelen. Alle disse processer, støvlerne gennemgår, er alle udført af eksperter, der med teknologier og materialer af højeste klasse kan sikre, at støvlerne kan få Made in Japan-stemplet.

Denne Morelia II er lavet i vandafvisende kængurulæder, som er let, fleksibelt og giver en følelse af, at man slet ikke har noget på fødderne, mens Wave Fit-systemet sikrer, at støvlerne sidder som malet på fødderne, så man ikke glider rundt i dem.

Så hvis du er klar til at prøve en læderstøvle, der er opgraderet til næste niveau, så er Mizuno Morelia II lavet til dig. Du kan skaffe dit par hos Unisport i dag.


Find Morelia II-støvlerne her