D'herrer Joltter og Jakob vender i denne episode af Unisport Uncut fodboldstøvler fra de tre største mærker på markedet, Adidas, Nike og PUMA.

Som de fleste nok har bemærket er 2013 blevet til 2014. Men Unisport Uncut fortsætter efter samme model der havde sin begyndelse sidste år. Jakob og Joltter snakker i 10 komprimerede minutter om det nyeste der er sket på fodboldstøvlemarkedet.

Unisport Uncut er et ganske simpelt koncept. Alle de fede effekter og de vilde tricks er ikke med. Nej, det handler såre simpelt om ren og skær fodboldnørderi. Og det endda på allerhøjeste niveau for Jakob og Joltter ved virkelig, hvad da de snakker om.

Januar har forkælet os med en hel del spændende nye ting så det var svært, at få overtalt de to støvletossede til kun, at tale i 10 minutter. Der er simpelthen kommet så mange gode ting at de kunne blive ved og ved, hvis de fik chancen.

I denne udgave er der lagt fokus på tre ting. Først går snakken lystigt omkring de nye modige farvevarianter af Adidas Copa Mundial fodboldstøvlen. Kan man tillade sig, at tage en klassiker og så farve den på den måde? Du kan hører Jakob og Joltters mening i videoen.

Den legendariske Tiempo-serie fylder 20 år i år, og det har Nike markeret ved, at lave Tiempo XX Pack. Vi kan godt afsløre at de to WebTV-værter er svært begejstrede for idéen med jubilæumspakken. Du kan høre dem uddybe deres meninger i dette afsnit af Unisport Uncut.

Det sidste store emne der er på tapetet i denne udgave af Unisport Uncut er PUMA evoPOWER fodboldstøvlen. Jakob har allerede lavet en anmeldelse af evoPOWER, men Joltter har også været så heldig, at få lov til at teste støvlen. De to værter har en fælles holdning til fodboldstøvlen, som du naturligvis kan høre mere til i afsnittet.

Hvad synes du om evoPOWER, Copa Mundial Samba Pack og Nike Tiempo XX Pack? Tror du at Juan Mata bliver en succes i United? Hvad kunne du ellers godt tænke dig, at høre Jakob og Joltter snakke om? Fortæl os din mening i kommentarfeltet herunder, eller på Facebook og Twitter.