Ægte håndværk til den ustoppelige playmaker: Nike Magista Tech Craft

11.11.2015

Skrevet af Jonathan

Playmaking har aldrig været så behageligt! Nu kan du styre spillet og skabe chancer for dit hold med komplet komfort, efter Nike giver deres Magista støvle Tech Craft læderoverdelen. Få et kig på den nye Nike støvle lige her:

Hvis du tænker over det, så er en læder overdel på Magista støvlen fuldstændig perfekt. Magista er lavet til den kontrollerende og dominerende playmaker, som elsker at skabe chancer for sit hold og dertil er en læder overdel helt idéel. Playmakere er oftest de spillere der dækker mest af banen og her er den komfort man får fra læder utrolig værdifuld.

Samtidig er læder berømt for at give et lækkert og blødt touch på bolden, hvilket naturligvis også er utrolig nyttigt, når du skal kontrollere bolden og spille den ind i farlige områder. Alt i alt er jeg rigtig stor fan af Nike Tech Craft konceptet, og på Magista kollektionen mere end de andre, føler jeg det fungerer virkelig godt.

Skriv dig op her og få fingrene i de nye Tech Craft støvler fra Nike.

Jeg er stadig ikke solgt på farvekombinationen, men det skal ikke distrahere fra det faktum, at Nike Magista Tech Craft støvlen er en top kvalitet støvle. Er du lige så stor fan af konceptet som mig?

ALT_TAG