Den elegante 11Pro er særdeles populær blandt spillere som Lahm, Illara og Lampard. Det er en støvle der er skræddersyet til den sofistikerede spiller, med det store overblik. Men sådan en fodboldstøvle må jo være uforlignelig med lav vægt?

Nej, det er det ikke. Adidas har haft slagterkniven fremme, og skåret hele 67 gram af Adidas Adipure 11Pro fodboldstøvlen. Resultatet de kom frem til: Adidas Adipure 11Pro SL. En støvle med en uhørt komfort og en hel fantastisk lav vægt.

Du kan forudbestille den nye Adipure 11Pro SL nu - 2039,-

Fodboldstøvlen er på forfoden lavet i et ultra blødt og smidigt kængurulæder, der giver et helt fantastisk touch på bolden. For, at øge læderets holdbarhed og for, at holde det smidigt er der også indlagt en hel del syninger på fodboldstøvlens forfod. Så din Adidas 11Pro SL fodboldstøvle holder sig nu blød i endnu længere tid.

På midtfoden og hælen er kængurulæderet, afløst af Adidas' SprintSkin II materiale, der også er anvendt på Adidas Predator LZ II SL fodboldstøvlen. SprintSkin II er et tyndt, men samtidig særdeles holdbart materiale. Så det bidrager både med en lav vægt og til at forlænge fodboldstøvlens levetid.

Fodboldstøvlens hæl er forstærket, så der på trods af den lave vægt på ingen måde gås på kompromis med stabiliteten i støvlen.

Oven fra ligner Adipure Adipure 11Pro SL, den almindelige 11Pro til forveksling, men når støvlen vendes på hovedet ses der ganske tydeligt en forskel. Den almindelige 11Pro har Adidas' Comfortframe. Det går naturligvis ikke til en SuperLight model, så Adidas har i stedet set på, hvilke alternativer de har i værktøjskassen,

SL-modellen er nemlig udstyret med Adidas' SprintFrame 2.0, der også bruges på de ultralette Adizero fodboldstøvlerne. Det er en sål der er kendetegnet ved, at have en høj grad af fleksibilitet og stabilitet. Endvidere er ydersålen på nogle områder kun 1mm tyk, så den er også ekstremt responsiv, således at fodboldstøvlen med det samme følger fodens bevægelse.

Du kan forudbestille den nye Adipure 11Pro SL nu - 2039,-

Knopsystemet er også hentet fra Adizero serien. Fra Adidas' side har man fokuseret på acceleration, sidelæns retningsskift samt rotationer Alt dette har dannet udgangspunkt for det helt nye knopsystem Speedtraxion, der på alle måder er optimeret til fart og et godt greb i banen.

Knopperne er triangulære, som det også var på det forrige knopsystem Traxion 2.0. Men denne gang er knopperne blevet en smule mere aflange på den ene side, hvilket tillader en større kontaktflade med jorden. Det sikrer et effektivt afsæt, både når der accelereres og skiftes retning. Placeringen af knopper giver god mening, da den flade side er vendt så den altid sidder i den retning, hvor man skubber fra, når man sætter af.

Men hvor hurtig bliver du så med al den teknologi? Det er slut med at gætte sig frem, for støvlen er naturligvis kompatibel med Adidas miCoach. Så nu kan du i stil med de professionelle måle dine data under træning og kamp og se hvor langt du løber, hvor hurtigt du løber og meget mere.

På indersiden af pløsen er der sat Memory Foam, så du lynhurtigt får et personligt fit i dine Adidas Adipure 11Pro SL fodboldstøvler. Memory Foam er et skum-materiale der former sig efter din fod, og derfor også automatisk øger komfortoplevelsen i fodboldstøvlen.

Hvad er så vægten på Adidas 11Pro SL fodboldstøvlen? Hele herligheden vejer kun 189 gram, så 11Pro SL er helt nede og lege med, hvor kun de færreste letvægtsstøvler kan være med. Det er med andre ord en komplet fodboldstøvle, der kombinerer det bedste fra mikrofiber- og læder-fodboldstøvler.

Gå ind og forudbestil den nye Adipure 11Pro SL nu - 2039,-

Adidas kalder 11Pro fodboldstøvlen for "Class in Comfort", og det må man i den grad give tyskerne. Det er en støvle med en fantastisk høj ydeevne, men samtidig er komforten i støvlen helt uden sidestykke. Det er absolut en vinder Adidas har komponeret her, og vi glæder os allerede til at de lander på lageret i starten af marts.

Farvevarianten som Adipure 11Pro SL kommer i, er mere eller mindre identisk med den sorte variant som den almindelige 11Pro allerede er kommet i. Kombinationen af sort og neon har Adidas tidligere brugt med stor succes på Adipure fodboldstøvler. Adidas Adipure IV var enormt populær i denne farvekombination, og hos Unisport er vi slet ikke i tvivl om at det også vil gøre sig gældende for den nye Adidas Adipure 11Pro SL. Du kan forudbestille fodboldstøvlen fra mandag d. 3. marts.

Det er en fodboldstøvle der virkelig forener det bedste fra to verdener: komfort og speed. Hvordan synes du, at Adipure 11Pro SL lyder? Er det den støvle du skal have til foråret? Fortæl os, hvad du synes om støvlen her i kommentarfeltet eller på Twitter og Facebook.