Vi kan ikke komme uden om det. Det er igen det tidspunkt på året, hvor træningen er absolut hårdest. Vinteren har meldt sin ankomst, og sneen fyger over det ganske land. I en ny kampagne sætter vi fokus på de mest essentielle behov til vintertræningen.

Vintertræningen kan være sur, og kedelig grundet kulde og dårligt vejr. Men sådan behøver det ikke nødvendigvis, at være for med det rette udstyr kan du ikke bare holde dig selv varm, du kan også give dig selv en kæmpe fordel i forhold til din modspiller.

Noget af det vigtiste er en varm overdel. En perfekt overdel til vintertræning, holder kulden ude, men lige så vigtigt er det at den holder på den varme du selv genererer. Endvidere skal en god overdel også sørge for, at sved og fugtighed ledes væk fra kroppen så du ikke køles ned.

I samme kategori som overdelen falder naturligvis også benklæderne. Det handler igen om, at holde på varmen og fjerne sveden fra kroppen. Men lige så vigtigt er det, at de tights du vælger, at spille med også har en stor bevægelsesfrihed, så du ikke møder uventet modstand, når du skal tage det frække træk eller lave det uforudsete spark.

De ydre lag kan kombineres på utallige måder, men vigtigst af alt er at du føler dig godt tilpas. Et par handsker der giver et godt greb på bolden er et must, når temperaturen ikke kryber op over frysepunktet. Ligeledes er en hue med god ventilation også en selvfølge, så hovedet holdes koldt, men ikke for koldt. Når banerne er dækket af sne, så duer de almindelige hvide kampbolde selvfølgelig ikke. Derfor er den absolut nødvendighed også, at have en bold med en farve der virkelig skilder sig ud.

Det sidste der naturligvis ikke må mangle i vintertiden er et par fodboldstøvler der passer til. På kunstgræsbaner er det AG fodboldstøvler der skal anvendes. De kommer i samme varianter, og med samme fordele som de almindelige FG fodboldstøvler, men er forstærket for bedre, at kunne modstå den store friktion der opstår mellem fodboldstøvle og kunstgræsbane.

Nike, Tiempo, Vintertræning, træningstøj, baselayer, unisport, unisportstore

Her er et udvalg af de produkter vi synes er vigtigst når vintertræningen står for døren. Er du selv gået igang med vintertræningen? Hvilket produkt er din favorit? Del din mening med os i kommentarfeltet eller på Twitter og Facebook